Zetland Tilbud < Priser + Bedste Rabat

Her finder du de bedste Zetland tilbud og priser. Der er massere penge at spare på et Zetland abonnement, hvis du ved hvor du kan få rabat.

Denne artikel gennemgår hvordan du kan spare penge på et Zetland abonnement, men også hvad du får med et. Det er en dybtgående avis, og alle deres artikler laves til lydbog, så du kan nyde godt af det hvorend du går.

Der er flere måneder hvorpå du kan få Zetland til den bedste pris. Du kan se de forskkellige løsninger nedenunder.

-Du finder ikke bedre tilbud end dette online, tro jeg, jeg har prøvet.


Zetland Tilbud

Zetland har lige nu et godt tilbud til dig som gerne vil prøve deres online avis, men måske ikke ønsker at bruge en masse penge. Du kan nemlig få de første 4 uger til kun 10 kr., det er altså prisen på en lille kop kaffe.

Zetland har nu +2.000 daglige brugere, så du kommer til at få en masse information og dybtgående journalistik som ikke alle har. -Men samtidig er det nok brugere til at lave fantastisk journalistik. Hvilket ellers kunne ha været en kamp med meget få brugere og derved få midler.

Tag brug af Zetland’s tilbud inden de sætter prisen op. Du kan ligeså godt prøve det en måned, da det er uden binding.

Det vil altså sige du kan tage din første måned til nogle få kroner og derefter stoppe dit Zetland abonnement, hvis du ikke ønsker at forsætte.


Zetland Studierabat

Zetland tilbyder en god studierabat til studerende som er interesserede i deres platform. Denne rabat er udover prøveperioden, så det vil sige du kan få de første 4 uger til 10 kr., og derefter modtage din studie rabat.

Hvad er Zetland’s studierabat tilbud så? Ja, nu skal du høre.

Med studierabat hos Zetland koster det kun 64,5 kr. månedligt. Det er altså en besparelse på 50%. Du skal naturligvis være indskrevet på en uddannelse for at modtage denne.

Alt du gør er at uploade dit studiekort, eller anden bevis, på deres side. Så tjekker de oplysningerne og giver dig et Zetland abonnement med studierabat.

Zetland Abonnement Priser

Første 4 uger: 10 kr. /ugen

Studierabat: 64,5 kr.

Årligt abonnement: 25 kr /ugen

Månedligt: 129 kr.

Fra: 10kr

ugenligt

Zetland Pris

Hvad koster Zetland? Er et Zetland abonnement det værd? Denne online avis er ikke så dyr som man kunne forestille sig. Der er ikke synderlig mange brugere og deres journalistik er meget dybtgående ift. andre.

Derfor er det relativt billigt at et Zetland abonnement koster normalt 129 kr. månedligt. Du kan også betale årligt og derved bliver din pris kun 100 kr.

Dog er de første fire uger kun 10 kr., mens studerende kan få et Zetland abonnement til kun 64,5 kr. månedligt.

Zetland Abonnement

Hvad får man ved et Zetland abonnement og hvorfor burde du prøve denne avis frem for de traditionelle?

Zetland avisen er meget anderledes fra de andre. I Danmark har vi massere af tabloid aviser, såsom BT, eller Ekstra Bladet. Disse tilbyder normalt meget tyndt og hurtigt indhold. Hvilket også er grunden til det klarer sig så godt på Facebook.

Zetland er derimod helt anderledes. Målet med Zetland er at tilbyde dybtgående journalistik. De hopper ikke over hvor gærdeter lavest, men giver dig kun kvalitet artikler, som dækker emnet fuldt.

Du kan også vælge at høre artiklerne på lydbog. Så hvis du ikke har tid til at læse hver dag, kan du putte høretelefonerne i og lytte i stedet. Om du kører bil eller er til træning, kan du konstant lære noget med et Zetland abonnement.

Zetland Abonnement Fordele

  • Dybtgående journalistik
  • Lydbøger
  • Alt indhold er kvalitet
  • Massere Tilbud på Zetland

Zetland Podcast

Noget af det jeg finder specielt lækkert ved et Zetland abonnement er at de laver alt deres indhold til podcast. De kan gøre det fordi der lægges stor finesse i hver eneste artikel, og det kan derved betale sig at indtale som lydbog.

Jeg bruger personligt Zetland podcast under træning, eller hvis skal rejse længere, ja eller kort. Så du kan læse/høre Zetland artikler også selvom du ikke har tid til at sætte dig ned og læse.

Zetland Artikler Dagligt

Det skal siges at det kun kan lade sig gøre fordi de ikke laver så mange artikler dagligt. Men det er egentligt fint, fordi deres artikler er så dybtgående at du sagtens kan høre ældre podcast også.

-Og hvis de laver 5 artikler på en dag, er det alligevel også flere timers podcast. Så du vil næppe gå ned på indhold.

Zetland Artikler

Artiklerne på Zetland kan handle om alt muligt. Det kan være politik, kultur, eller aktuelle nyheder.

Du vil med sikkerhed finde et emne som er i en interesse. Hvis du ikke finder noget hver dag, kan du altid læse de ældre artikler. De kan sagtens læses, da du kan lære massere af dem selvom de ikke er helt aktuelle.


Zetland anmeldelse

Jeg bruger personligt Zetland og er yderest tilfreds med deres service. Du får hvad du betaler for, artikler af kvalitet. De laver ikke mange artikler, men det er fint, fordi jeg har ikke tid til at læse 100 artikler dagligt.

Også på anmeldelse-sider, som trustpilot finder vi gode anmeldelser. Langt de fleste er ligesom mig, og meget tilfredse.

Aktuel Zetland Rabat Og Andre Aviser

Her kan du få et overblik over hvilke aviser, fysiske og online, som har et aktuelt tilbud lige nu. Listen bliver opdateret løbende, og det tilbud som du ser idag er måske ikke længere imorgen.

Tip til mobilbrugere: Vend mobilen for at få et fuldt overblik over danske aviser med rabat, inklusiv Zetland.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
239 kr. /md

Spar 1.019 kr, over 13 måneder.
Op til 1.359 krLæs mere
randers amtsavis abonnement239 kr. /md

Spar 1.019, over 13 måneder.
Op til 2.439 krLæs mere
fyns amts avis abonnement399 kr. /md

Spar 999 kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
jydskevestkysten abonnement329 kr. /md

Spar 1.109 kr., over 13 måneder.
Op til 2.119 krLæs mere

Skriv en kommentar