Saxo Premium TILBUD | Er Det Virkelig Pengene Værd?

Her på siden finder du Danmarks bedste tilbud på Saxo Premium, hvor du kan få den første måned helt gratis. Det er 30 dage, hvor du kan tage brug af deres gratis prøveperiode.

Med et Premium abonnement hos Saxo får du adgang til over 50.000 lyd- og e-bøger, som du kan læse så meget du vil. Faktisk har de over 36.000 e-bøger og 17.000 lydbøger, hvoraf langt størstedelen er på dansk.

Dit abonnement er ikke bindnede og du kan stoppe det når du har lyst. Hvis du vælger at forsætte dit abonnement skal du betale 99 kroner månedligt, hvilket er Danmarks billigste bogabonnement.

Saxo Premium TilbudBesparelseLæs mere
1 Måned GratisLæs mere

Derudover kan du også nyde godt af stor rabat på fysiske bøger. Så det kan faktisk blive billigere i længden, hvis du regelmæssigt køber bøger. Du kan nemlig ofte få over 50% på fysiske bøger, samt fri fragt, ligegyldigt købesummen.


Prøv Saxo Premium

Hvis du er interesseret i et Saxo Premium abonnement, men ikke er helt sikker endnu har jeg gode nyheder til dig. Som du kan se i toppen af artiklen kan du nemlig prøve Saxo Premium helt gratis.

Den første måned, eller 30 dage, er nemlig gratis. Du bliver ikke opkrævet noget i denne periode, og det er ikke bindende. Så du kan prøve et abonnement i en hel måned og se om det er noget for dig.

Efterfølgende vil du blive opkrævet 99 kroner månedligt, hvis du ikke stopper dit abonnement. Du skal stoppe dit abonnement inden din prøveperiode udløber for at undgå betaling.

Det er heldigvis en ganske simpel process. Gå til bunden af denne artikel for at finde ud af hvordan du opsiger dit Saxo Premium rigtigt. Det er nemlig nødvendigt at gøre hvis du ikke ønsker at betale for dit abonnement efterfølgende.


Opret Saxo Premium Prøveperiode

Opret din gratis prøveperiode ved at gøre følgende:

 1. Gå til hjemmesiden premium.saxo.com, og tryk “Prøv Gratis I 30 Dag”.
 2. Indtast din email
 3. Indtast ønskede kodeord (altid vælg et unikt kodeord)
 4. Klik “Kom Igang Nu”
 5. Afkryds accepter betingelser
 6. Klik på “Gå til Betaling”
 7. Indtast kortoplysninger og tryk “Godkend”

Som du kan se på betalingsvinduet skal du betale 0 kroner den første måned. Ønsker du at forsætte dit abonnement efterfølgende vil du blive opkrævet 99 kroner månedligt.

Læs mere om opsigelse af Saxo Premium abonnement længere nede i artiklen.


Saxo Premium Pris

Saxo Premium Pris
Første månedGratis
Månedligt99 kr.

Saxo Premium Fordele

Saxo Premium Fordele
 • Adgang til tusindvis as gratis bøger og lydbøger
 • Bøger med store tilbud og besparelser
 • Store besparelser på lydbøger
 • Sælg brugte bøger, og køb nyt
 • Køb fysiske bøger med fri fragt
 • Billigste e-bog abonnement i Danmark
 • Billigste lydbog abonnement i Danmark
 • Offline tilstand
 • Ingen binding
 • Club Matas Point
 • Anbefalinger

Saxo Bøger

De fleste danskere er bekendte med Saxo’s store udvalg af bøger, men hvor mange bøger har Saxo faktisk? Med et Saxo Premium abonnement får du adgang til mere 50.000 bøger på henholdsvis dansk og englask.

Det inkluderer flere tusinde e-bøger og lydbøger. Du skal naturligvis stadig betale for fysiske bøger, også med et abonnement. Men du får altså fri adgang til mere 50.000 e-bøger og lydbøger når du har abonnementet.

Mange foretrækker stadig at læse en god fysisk bog. Det er forståeligt, da det er en helt speciel oplevelse at sidde med en rigtig bog. Men når det kommer til stykket behøver alle bøger ikke at være fysiske.

Hvis du eksempelvis har en IPad eller Kindle kan du nyde rigtig godt af e-bøger. Det er nemlig efter min mening meget lignende at sidde med en rigtig bog.


Antal E-bøger Hos Saxo

Saxo har på nuværende tidspunkt +36.879 e-bøger

Sprog Antal e-bøger hos Saxo
Alle sprog36.879 e-bøger
Dansk36.003 e-bøger
Engelsk553 e-bøger

Det unikke ved Saxo er at de har så mange danske bøger i deres udvalg. Man kan uden tvivl finde flere bøger på andre platforme, men når det kommer til dansk litteratur er Saxo en vinder.

Hele 36.003 e-bøger, som er på dansk, er ikke til at finde andre steder.


Antal Lydbøger Hos Saxo

Saxo har på nuværende tidspunkt +17.496 lydbøger

Sprog Antal lydbøger hos Saxo
Alle sprog17.496 lydbøger
Dansk14.908 lydbøger
Engelsk2.437 lydbøger

Hvis du er ligesom mig og elsker lydbøger er Saxo fantastisk. Især hvis du foretrækker at høre dem på dansk. Der er nemlig massere udbydere som tilbyder tusindvis af engelske titler, men meget få som tilbyder mange danske.

En af verdens største, hvis ikke den største, app til lydbøger er Audible, som er ejet af Amazon. De har over 300.000 lydbøger på engelsk, men der er også mange millioner flere folk, som snakker engelsk.

Så når man sammenligner de to er det faktisk et utroligt stort antal danske lydbøger. Jeg blev personligt meget overrasket da jeg først oprettede mit Saxo Premium.


Altid De Nyeste Bøger

Når man tilbyder mere end 50.000 tusinde bøger kan man let komme til den konklusion at mange af dem må være ældre bøger. Men med et Saxo Premium får du adgang til selv de nyeste bøger.

Hvis du jævnligt køber de nyeste bøger burde du prøve at tage et kig på deres hjemmeside. Der er nemlig altid fyldt med de nyeste bøger. Og når et Premium abonnement kun koster 99 kroner månedligt, skal du ikke læse mange bøger før det kan betale sig.

Hvis du køber blot en bog om måneden, eller faktisk hver anden måned. Ja, så har dit abonnement allerede betalt for sig selv. En ny bog kan hurtigt koste 2-300 kroner, hvis ikke mere. Så hvis du bare læser en enkelt om måneden, er du dækket ind.


Rabat På Fysiske Bøger Hos Saxo

Rabat På Fysiske Bøger Hos Saxo

Som jeg har nævnt tidligere indeholder et Saxo Premium abonnement ikke kun en masse lyd og e-bøger, men også fysiske bøger. De fysiske bøger er naturligvis ikke gratis, men der er rigtig mange penge at spare.

Hvis du kigger på billedet ovenfor kan du se et eksempel på Premium bogpriser. Du sparer mange procent på bogen selv, men også fragten. Fragten er nemlig altid gratis, hvilket er meget befriende.

Jeg køber sjældent flere bøger afgangen, og skal derfor normalt betale fragt. Men med et Saxo Premium abonnement kan jeg købe en enkelt bog, og så den tilsendt næste dag. -Det er uden at betale en krone! Også selvom jeg køber billige bøger til eksempelvis en 50-100 kroner. Alternativt kan du tage et kig på avis tilbud med en gratis måned, så har du masser at læse.


Saxo Premium App

Saxo Premium App

Med et Premium abonnement hos Saxo har din læseoplevelse aldrig været lettere. Du kan nemlig downloade deres app, hvor du frit kan vælge imellem tusindvis af e-bøger og lydbøger.

Og det bedste af det hele er naturligvis at prisen er den samme om du læser 1, eller 100 bøger om måneden. Du skal aldrig være bekymret for at blive opkrævet ekstra betaling ved brug af deres app.

Download Saxo Appen

Saxo appen er essentiel for at bruge Premium. Heldigvis er det et ganske simpel process at begynde at bruge appen på din fortrukne enhed. Det er dog lidt forskelligt alt efter om du bruger et Apple produkt, Kindle, eller en Android enhed.

Apple enhed

Om du har en IPad eller IPhone er fremgangsmåden den samme. Du installerer din Saxo App på følgende måde.

Bemærk: Apple/IOS, skal have IOS 10.0, som minimum (Styresystem)

Download appen i App Store > Find appen og åben > Log på med brugernavn og kodeord fra Saxo (Oprettes på Saxo.com), > Nu kan du frit vælge imellem tusindvis af lydbøger og e-bøger, som du kan læse/lytte til fra din IPhone / IPad

Android enhed

Om du har en Android tablet eller telefon skal du installere på denne måde.

Bemærk: Android, skal have 4.4 KitKat, som minimum (Styresystem)

Download appen i Google Play > Find appen og åben > Log på med brugernavn og kodeord fra Saxo (Oprettes på Saxo.com), > Nu kan du frit vælge imellem tusindvis af lydbøger og e-bøger, som du kan læse/lytte til fra din Android telefon / Tablet

Kindle

Du kan desværre ikke downloade dine Premium e-bøger og lydbøger til Kindle. Så her bliver du nød til at købe og downloade hver bog individuelt. Derfor er Saxo Premium ikke optimalt til Kindlebrugere.

Dog får du stadig store rabatter på dine bøger. Så det har stadig visse fordele, men det er klart bedst hvis du bruger Android eller Apple.


Saxo Premium Offline Tilstand

Det er ikke altid man har adgang til internettet. Det kan være hvis man sidder i metroen, eller skal på en flyrejse. -Og det kan være utroligt frustrerende med lignende apps, fordi man kun kan bruge den med internet.

Sådan er det ikke med Saxo Premium! Såfremt du har appen på din telefon eller tablet kan du nemlig downloade bøger, sådan at du kan høre dem offline. Det betyder man kan høre og læse bøger når man har bedst tid til det.

Selv hvis du sidder i flyveren, hvor man sjældent har meget andet at lave, kan du bruge din app. Det virker måske ikke som den største fordel, men du bliver rigtig glad for denne pointe når du engang er et sted uden internet. Det er altså ikke kun ved brug af mit Fyns Amts Avis tilbud, hvor du kan læse offline!


Saxo Premium På Kindle

Kindle er desværre ikke helt optimal når det kommer til at have et Saxo Premium abonnement. Det skyldes at man skal bruge appen til at streame bøgerne. Når man henter bøger ned til Kindle bliver de nemlig ikke længeret “streamet”.

Derimod har du nu bogen på din enhed. Derfor kan du ikke få adgang til de mange tusinde bøger gratis. Men hvis du har en Kindle, og alligevel køber mange bøger er der stadig penge at spare.

Et abonnement koster nemlig kun 99 kroner om måneden, og du opnår store besparelser på bøger. Så hvis du køber blot et par bøger om måden kan det muligvis betale sig alligevel. Desuden er Saxo Premium billigere end et Horsens Folkeblad tilbud, eller anden lokalavis.

Tag et kig på Saxo’s tilbud med Premium og se om det kan betale sig for dig. Det afhænger meget af hvor ofte du køber bøger, og hvilket du køber.


Saxo Premium Antal Enheder

Når man køber en form for Streaming tjeneste er det altid begrænset hvor mange enheder, som kan være aktive på en gang. Det er ligesom med services som Netflix eller Viaplay, hvor der er et begrænset antal enheder som kan bruge den på den gang. Så hvor mange enheder kan bruge Saxo Premium?

Når du har et Saxo Premium abonnement kan du bruge et ubegrænset antal enheder, men de kan ikke være aktive samtidig.

Det vil altså sige at du kan have Saxo appen på din IPhone, IPad, tablet, eller computer. Men du kan ikke bruge appen på samme tid. Hvis du forsøger at bruge appen på flere enheder samtidig, vil en af dem blive stoppet.

Saxo Premium Familie?

Når man tilbyder en streamingtjeneste er det nogengange nødvendigt at gøre så kun en enhed kan være aktiv. Det skyldes at man kun betaler for et abonnement, og derfor ikke må være flere om det.

Hvis du ønsker at købe Saxo Premium til dig selv, og din familie, skal du altså købe 2 abonnementer, eller mere. Det er ikke muligt at dele et abonnement.


Opsigelse Af Saxo Premium

Et abonnement hos Saxo Premium er ikke bindende og du kan derfor opsige det til enhver tid. Dog skal du være opmærksom på du ikke kan opsige dit abonnement før 48 timer efter oprettelse.

Der er 2 simple måder hvorpå du kan opsige dit medlemskab nemt og hurtigt, som er følgende.

1. Opsig via Medlemskabside

Gå til “Min Profil” > Gå til “Mit medlemskab” > Klik “Opsig Medlemskab”

Dette er klart den letteste måde at opsige dit abonnement hos Saxo. Men hvis du har problemer, eller ikke modtager bekræftelse mail skal du kontakte kundeservice.

2. Kontakt Kundeservice

Skulle du have et problem med at gøre det manuelt er det ikke noget problem. Du skal blot kontakte Saxo på deres kundeserviceside, som du kan finde her.

Ved kontakt herigennem bliver det ordnet for dig, og du skal ikke bekymre dig om at blive opkrævet mere end nuværende måned.


Er Der Nogen Ulemper?

Hvis du læser mindst en bog om måneden, og er glad for e-bøger, samt lydbøger, er der ikke mange ulemper ved et Saxo Premium abonnement. Det kommer dog an på hvor meget du kommer til at bruge det, og hvilken enhed du bruger.

Her er nogle af de mulige ulemper ved at købe et abonnement.

 • Man kan ikke downloade bøger dækket af Premium abonnement til sin Kindle.
 • Prisen er den samme, ligegyldigt om du kun læser en bog om måneden.
 • Abonnementet giver kun gratis e-bøger og lydbøger.
 • Langt de fleste bogtitler er danske.

Det er de mest markante ulemper jeg finder med abonnementet. Men for at være ærlig kan flere af disse også ses som fordele. Det kommer derfor an på hvor meget du regner med at bruge dit abonnement, din enhed, og om du foretrækker danske bøger.


Konklusion

Saxo Premium er med sikkerhed en af de bedste løsninger for dig som læser meget. Hvis du foretrækker at læse danske bøger kan det endda argumenteres at det er den absolut bedste.

Abonnementet tilbyder nemlig langt mere end bare bogstreaming. Du får nemlig også en lang række andre fordele. Personligt bruger jeg primært mit abonnement til at købe fysiske bøger. -Og selv det er en stor fordel fremfor ikke at have et abonnement.

Man får stor rabat på sine bøger, men også fri fragt. Hvilket er rart, da man sjældent køber mange bøger afgangen. Jeg gør ihvertfald ikke.

Om du er til e-bøger, lydbøger, eller fysiske bøger er der værdi at hente. Udnyt den gratis prøveperiode idag, og se om det er noget for dig. Det er gratis, og du kan altid stoppe dit abonnement når du har lyst.

Skriv en kommentar