Politiken Abonnement Tilbud | 30 Aviser for 1 kr.

Her er det fulde overblik over Politiken abonnement tilbud, hvor du kan få 30 E-aviser til kun 1 krone, og 12 papiraviser til kun 199. Du kan derved få den digitale avis næsten gratis, og papirudgaven til 17 kroner stykket.

Hvis du er studerende kan du få studierabat, hvor du kan spare 50% på alle Politikens abonnementer. Faktisk kaldes Politikens tilbud også ungdom rabat, og kan bruges af alle som er under 30, og udeboende.

Find de bedste tilbud på dit Politiken abonnement her, samt det fulde overblik over priserne. Se alle priserne for deres abonnementer, og priserne hvis du køber avisen i løssalg, altså i en kiosk eller supermarked.


Politiken Abonnement Tilbud

Du kan vælge mellem 2 tilbud hos Politiken som ny kunde. De tilbyder nemlig en prøveperiode med rigtig gode rabatter. På det første og bedste tilbud, som er den digitale E-avis får du en måned til kun 1 krone.

Det betyder du får 30 E-aviser til kun en krone, samt adgang til deres mange online artikler på Politiken. Derudover får du også adgang til nyhedasppen og podcast, som kun er tilgængelige for abonnementer.

Dit andet tilbud består af avisen leveret i weekenden, samt alt ovenstående. For dette tilbud skal du dog af med 199 kroner for den første måned. Der må man så bare sige at det giver god mening taget i betragtning de skal trykke og levere 3 aviser til dig ugentligt.

Politiken TilbudBesparelseLæs Mere
Politiken abonnement pris overblik30 E-aviser 1 kr.Læs mere
Politiken abonnement pris overblikPolitiken Weekend for kun 199 kr.Læs mere
Politiken abonnement pris overblikStudierabat 50%Læs mere

Med det tilbud får du altså 12 aviser for 199 kroner, hvilket er under 17 kroner per avis, som er langt under løssalgsprisen.


Politiken Abonnement Priser

Politiken AbonnementPris / Måned
Politiken Digital299 kr.
Politiken Weekend449 kr.
Politiken Hver Dag599 kr.

Her kan du se et overblik over de normale priser for Politiken abonnementer. Det er altså de priser du skal betale, hvis du ikke bruger tilbuddet, og efter tilbuddet. Heldigvis har du muligheden for at prøve dit Politiken abonnement med tilbud for at vurdere om det er prisen værd.

Hvis du er interesseret i at læse mere om danske avisers abonnement priser kan du få det fulde overblik i denne artikel. Her kan du sammenligne Politikens abonnement med andres, og derved danne dig en ide om hvilken avis der passer til dig.


Politiken Løssalg Priser

Politiken koster 39 kroner i løssalg, så den er lidt dyrere end andre aviser. Men som du kan se er Politikens tilbud langt fra den pris. -Hvis du vælger at bruge en af deres tilbud kan få 30 E-aviser næsten gratis, og papiraviser til kun 17 kroner stykket.

Også med Politikens almindelige abonnement priser kan du få dem meget billigere end løssalg. Med det største abonnement, hvor du får avisen leveret hver dag, kan du få avisen ned til 20 kroner stykket. -Hvilket er uden nogen tilbud.


Politiken Tilbud Priser

Politiken TilbudPris / Måned
Digitalt1 kr.
Weekenden199 kr.

Her kan du se avisens priser, hvis du altså bruger tilbuddet. Som du kan se er begge tilbud en stor besparelse fra det normale abonnement.

Med det digitale abonnement sparer du 298 kroner den første måned, samtidig sparer du 250 kroner med Politiken weekend. Det er altså begge besparelser på langt over 50%, som du kan få lige nu.


Politiken Studierabat

Politiken Studierabat

Politiken har rabat til studerende såfremt du er udeboende og under 30. Det er faktisk ikke en studierabat, men nærmere en ungdom rabat. En rabat de tilbyder til deres yngre læsere, som normalt ikke har så mange penge til rådighed.

Med studierabat hos Politiken kan du spare 50% på alle deres abonnementer. Det vil sige at du med denne rabat kan få aviser for kun 10 kroner per styk.

Herunder kan du se Politikens studierabat priser.

Politiken Studierabat Priser

Politiken Studierabat PriserPris / Måned
Politiken Digital 149 kr.
Politiken Weekend225 kr.
Politiken Hele Ugen299 kr.

Udover rabatten på op til 50% for studernede, og unge, kan du også få de samme tilbud, som du ser i toppen af artiklen. Digital til 1 kroner første måned, og Weekend for kun 199 kroner, første måned.

Du kan læse mere om Politikens studierabat på denne side.


Politiken Pensionistrabat

Politiken har desværre ikke pensionistrabat på nuværende tidspunkt. Dog kan du nyde godt af den første måned til en rigtig god pris. Derefter er det muligt at købe et abonnement hvor du kan få aviser til 20 kroner stykket.

Denne artikel bliver opdateret såfremt en Politiken pensionistrabat skulle opstå. Hold dig opdateret her på siden, hvis du ønsker nyheder om tilbud på Politiken, heriblandt pensionistrabat.


Hvem Kan Bruge Avis Tilbuddet

Nu har vi gennemgået en del måder hvorpå du kan få tilbud på Politiken, men deres bedste tilbud er den første måned til en krone. Med den første måned kan du få E-avisen til en krone, og fredag – lørdag for kun 199 kr.

Dette tilbud kan bruges af alle, som ikke har brugt det før. Man må ikke bruge tilbuddet til den første måned mere end en gang. Hvilket betyder du sagtens kan bruge dette tilbud, såfremt du ikke har brugt det før, eller har et eksisterende Politiken abonnement.

Dernæst er Politikens stuedierabat, også kaldet ungdom rabat. Denne rabat kan bruges af alle, som er under 30 år gammel, og udeboende. -Du behøver altså ikke være studerende, for det tilbud.


Politiken Plus

Med et abonnement hos Politiken får du adgang til Politiken plus. Det er en ordning for abonnenter, hvor du kan få mange tilbud på webshops, arrangementer, rejser og meget mere.

De har nemlig lavet samarbejde med en lang række firmaer, der giver dig rabat, som kunde hos Politiken. Det vil sige du faktisk kan spare penge på dit abonnement, men også med det. Nemlig fordi du kan bruge det til at opnå rabat på en helt masse spændende ting.


Danske Avis Tilbud

Politiken er ikke den eneste avis med tilbud, langt fra. Faktisk har rigtig mange danske aviser tilbud, og du kan få det fulde overblik her.

Tip til mobilbrugere: Vend telefonen for at få det fulde overblik over de bedste avis tilbud i Danmark.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
Første måned: Gratis.

Derefter: 192 kr.

Spar 803 kr, over 13 måneder.
Op til 955 krLæs mere
randers amtsavis abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 187kr.

Spar 551kr, over 13 måneder.
Op til 2.999 krLæs mere
fyns amts avis abonnementFørste måned: Gratis.

Derefter: 296 kr.

Spar 296 kr, over 13 måneder.
Op til 1.630 krLæs mere
jydskevestkysten abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 299kr.

Spar 949kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
fyens stiftstidende abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 296 kr.

Spar 465 kr, over 13 måneder.
Op til 1.655 krLæs mere

Skriv en kommentar