Mofibo Eller Saxo Premium? Jeg Testede Dem. Her er Vinderen!

Skal man vælge Mofibo eller Saxo Premium? Jeg havde samme spørgsmål, da jeg skulle vælge mit abonnement og her min vurdering.

Med et Mofibo abonnement får man adgang til over 100.000 bøger, mens Saxo Premium kun tilbyder omkring 60.000, hvoraf kun 16.000 er lydbøger. Så Mofibo har altså langt flere titler, hvis du leder efter et abonnement til at høre lydbøger.

Dog har Saxo Premium en lang række andre fordele, som Mofibo ikke har. Man får eksempelvis står rabat på alle fysiske bøger, samt gratis fragt. -Så det kommer meget an på hvad man ønsker af sit abonnement.

Hvis du udelukkende vil høre lydbøger og læse bøger er Mofibo det oplagte valg. Men hvis du også køber fysiske bøger er der mange penge at spare med et Saxo Premium abonnement.


Saxo Premium Hele Pakken

Saxo Premium TilbudBesparelseLæs mere
1 Måned GratisLæs mere

Saxo Premium har mindre lydbøger end Mofibo, men en masse andre fordele. Selvom der er langt mindre lydbøger og bøger at vælge imellem føler man ikke at der mangler noget. Der er trods alt 60.000 titler at vælge imellem.

Men samtidig forstår jeg hvorfor man ville vælge Mofibo, hvis man kun er interesseret i lydbøger. Jeg ville gøre det samme.

Men hvis du er ligesom mig og ofte køber fysiske bøger er Saxo Premium perfekt. Man får nemlig muligheden for at købe fysiske bøger med stor rabat, samt fri fragt. Hvilket gør det nemt, hurtigt, og billigt at købe online.

Deres udvalg af lydbøger er efter min mening også god. Måske ikke så imponerende som Mofibo, men god nok, når man tager de andre fordele i betragtning.

Saxo Premium Fordele

 • 30 dage gratis
 • Mange lydbøger og e-bøger
 • Rabat på fysiske bøger
 • Fri fragt på fysiske bøger
 • Sælg brugte bøger
 • Billigste abonnement
 • Offline brug

Se mere Saxo Premium fordele i denne Saxo Premium anmeldelse jeg har skrevet om min oplevelse af platformen.


Mofibo Bedst Til Lydbøger

Mofibo TilbudBesparelseLæs mere
14 dage gratisSe Tilbud

Mofibo er klart vinderen når det kommer til at høre lydbøger online. Man kan ikke benægte at de har utroligt mange gode titler på deres platform. Derudover er deres app brugervenlig, og har alt hvad man skal bruge.

Det er det perfekte valg hvis du skal bruge en app til at høre lydbøger. Selvom prisen er lidt højere end Saxo Premium får man også mere for pengene. Massere af titler danske, såvel som engelske.

Mofibo Fordele

 • 14 dage gratis
 • Bedste udvalg af lydbøger
 • Mulighed for køb af Reader
 • Offline brug
 • 30% dyrere, men også langt større udvalg

Mofibo Og Saxo Sammenligning

Her er er nogle af de ting jeg kiggede efter da jeg testede de to abonnementer. De er på mange måder ens, men har alligevel nogle markante forskelle.

App Brugervenlighed

Når det kommer til brugervenligheden af Saxo Premium og Mofibo’s apps mærkede jeg ikke en stor forskel. De virker begge som de skal, og der er ikke umiddelbart nogen problemer med nogen af dem.

De tilbyder også begge at man kan downloade sine bøger til offline brug. Det er måske den vigtiske funktion for mig, når det kommer til sådanne apps. Primært fordi i situationer uden internet er den oplagte mulighed for at læse, eller lytte til en lydbog.

Abonnement Priser

PlatformPris / Måned
Mofibo129 kroner
Saxo Premium99 kroner

Mofibo har næsten dobbelt så mange bøger, men koster også 30% mere. Man kan argumentere hvorvidt man får 30% mere værdi for pengene, siden flere titler ikke betyder man bruger den mere.

Da jeg skulle vælge imellem Mofibo eller Saxo Premium var dette naturligvis en faktor. Men man skal også overveje hvilke titler der er til rådighed på platformen.

Dog kan det være man ville bruge Mofibo mere, hvis de har flere bøger man faktisk er interesseret i at læse. Af den årsag vil jeg anbefale dig at bruge prøveperioden på begge abonnementer. Det er helt gratis, og på den måde kan du få et overblik over deres titler, samt hvilken du kommer til at bruge mest.

Bogudvalg

PlatformAntal Bøger
Mofibo+100.000
Saxo Premium+60.000

Når det kommer til udvalget af bøger er Mofibo en klar vinder. Det er et objektivt faktum at de har langt flere titler på platformen. Dog må jeg sige at oplevelsen er meget ens.

Men har ikke nogen jordisk chance for at danne sig et overblik over så mange bøger. Og det har derfor ikke nogen mærkbar forskel. Selvom Mofibo har næsten dobbelt så mange bøger, virker det ikke som en stor forskel.

Men hvis man kun kigger på lydbøger er det tydeligt at Mofibo har flere. Det skyldes at kun 16.000 af Saxo Premium bøgerne er lydbøger.

Så når det kommer til udvalget af lydbøger vinder Mofibo.

I henhold til nyheder er hverken Mofibo eller Saxo det oplagte valg. Her kan jeg i stedet anbefale at du taget et kig på mit Randers Amtsavis tilbud, eller en af de større landsdækkende aviser.

Fysiske Bøger

Saxo Premium rabat

En ting jeg blev rigtig glad for hos Saxo Premium er at man kan købe fysiske bøger med stor rabat. Og noget måske bedre er faktisk at man får gratis fragt. Det er nemlig en stor lettelse at man kan købe bøger online, uden at skulle tænke på fragten.

Hvis man køber en bog til 1-200 kroner udgør 39 kroner alligevel en meget stor andel af prisen. Så man er meget mere tilbøjelig til at købe og læse fysiske bøger, når man får fri fragt, og samtidig får dem billigere.

Priserne er generelt også langt billigere end man kan få hos en bogforhandler. Og med Saxo Premium rabat er prisen bare endnu bedre.

Hos Mofibo er det ikke muligt at købe fysiske bøger, men det er heller ikke deres mærkesag. Eller deres sag overhovedet, for den sags skyld. Det er udelukkende en app til at læse og høre lydbøger, og det gør de godt.

Dog må at Saxo Premium får mange pluspoint for muligheden for at købe fysiske bøger. Så skal man vælge Mofibo eller Saxo Premium af denne årsag?

Det kommer fuldstændig an på dine præferencer, men for mig gjorde dette en kæmpe forskel.

Desuden er der altid gode avis tilbud at hente her på Avisbutler. Særligt mit JydskeVestkysten tilbud, hvor du får en gratis måned er populært.


Vinderen

For mig er Saxo Premium vinderen

Det skyldes altså at jeg kan lytte til og læse tusindvis af bøger, men også får en masse andre fordele. Dog er det naturligvis fordi jeg også er glad for at købe og læse fysiske bøger.

Så for dig kan Mofibo være det bedste valg. Hvis du udelukkende skal bruge appen til lydbøger og e-bøger, er Mofibo perfekt. Men hvis du gerne vil have lidt mere for pengene anbefaler jeg Saxo Premium.

2 kommentarer til “Mofibo Eller Saxo Premium? Jeg Testede Dem. Her er Vinderen!”

 1. Hej Gustav,
  en rigtig fin vurdering af Mofibo kontra Saxo. Men jeg synes, du mangler en væsentlig ting. Nemlig, at Mofibo kun kan bruges på android og Apple. Hvis man – som jeg – har en gammel Sony reader, er det kun Saxo, der du’r.

 2. Hejsa Gustav .
  Tak for uddybning mellem de 2 abonnementer. Jeg far Mofibo og har efterhånden hørt over 80 bøger. Ved jeg ikke får læst en bog hvis jeg har den i hånden. Så tror jeg bliver hos Mofibo selvom det er 30 kr dyrere og det bliver jo også en slat om året.
  Men pyt. Rigtig god dag
  Venlig hilsen Anni Andersen

Skriv en kommentar