Avis På Lydbog < Hvilke Aviser Har Lydavis?

Avis på lydbog, er kaldet en lydavis, og er blevet mere populær i nyere tid, men hvor kan man læse danske lydaviser?

Der er flere aviser som tilbyder hele deres avis som lydavis, mens andre har indspillet en række af deres artikler. Weekendavisen er et eksempel på en lydavis, hvor du kan lytte til den fulde avis, mens du på Politiken kan høre et eksklusivt podcast.

For at lytte til avisers lydbøger skal du tegne et abonnement. Hvis du ønsker det billigst mulige abonnement skal du vælge det digitale. Her får du adgang til alle deres E-aviser, samt avisen på Lydbog.


Weekendavisen Lydavis

Weekendavisen er klart den bedste avis for dig, hvis du foretrækker at høre dine nyheder som lyd. De har nemlig alle deres mange artikler indtalt på en lydbog, som du kan lytte til, hvis du er abonnement.

Det digitale avisabonnement tilbud koster kun 149 kroner per måned, hvor du får adgang til deres E-avis, samt lydbog. Derudover skal det nævnes at Weekendavisen har nogle utroligt omfattende artikler. Hvis du vælger at købe det digitale abonnement vil du altså have avis lydbog til hele ugen.

Det tager nemlig meget længere tid at lytte til en avis, end det gør at læse den. -Og siden deres avis er så stor, har du rigeligt at lytte til igennem hele ugen, også selvom den kun udkommer i weekenden.

Weekendavisen AbonnementPrisLæs mere
weekendavisen abonnement19 kr. ugentligt første 10 uger.Læs mere

Avisbutler har altid de bedste avisabonnement tilbud, og du kan finde alle aktuelle Weekendavisen abonnement tilbud her.


Kristeligt Dagblad Lydavis

Med et abonnement hos Kristeligt Dagblad kan du lytte til en land række artikler. Deres lydavis omhandler de ting man ville forvente fra Kristeligt Dagblad. Altså nyheder, men også mere menneskelige emner, som tro, familie og livet.

Du skal have et aktivt abonnement hos Kristeligt Dagblad for at få adgang til deres lydavis. Heldigvis kan du få den første måned helt gratis. Her kan du prøve avisen, samt lydbogen og se om det er noget for dig.

Med dette Kristeligt Dagblad tilbud modtager du 24 papiraviser, E-avisen dagligt, og naturligvis lydavisen. Du kan finde dette tilbud på avisbutler, ved at klikke linket nedenfor her.

Kristeligt Dagblad TilbudBesparelseLæs mere
kristeligt dagblad abonnement1 Gratis MånedKlik her

Du kan læse mere om Kristeligt Dagblad, og alle deres tilbud, i denne artikel.


Politiken Lydavis

Politiken har også en form for lydbog, men det er imidlertid ikke en kopi af deres avis. Derimod er det en podcast, som de udgiver dagligt. Her kan du høre massere spændende nyheder.

Det eneste du skal gøre for at få adgang til Politikens podcast er at have et abonnement hos dem. Du får gratis adgang til Politikens lydavis ved alle deres abonnementer, også det billigste.

Hvis du gerne vil kunne høre Politikens podcast, eller lydbog, til den billigste pris skal du altså vælge deres digitale abonnement. Du kan få den første måned for kun en krone, og her får du også adgang til en E-avis gratis hele ugen.

Læs mere om Politiken tilbud her, hvor du kan få adgang til deres lyd for helt ned til 1 krone for første måned. Hvis du vælger at forsætte abonnementet er det 299 kroner efterfølgende, men du kan naturligvis vælge kun at stoppe det efter den gratis prøveperiode.

Politiken TilbudBesparelseLæs Mere
Politiken abonnement pris overblik30 E-aviser 1 kr.Læs mere
Politiken abonnement pris overblikPolitiken Weekend for kun 199 kr.Læs mere
Politiken abonnement pris overblikStudierabat 50%Læs mere

Du kan læse mere om de bedste Politiken tilbud her.


Zetland Lydavis

Zetland er en nyere avis, som har gjort et stort indryk de seneste år. Målet med Zetland er at lave kvalitet over kvantitet. Deres artikler er normalvis meget omfattende, og mere dybtgående end gratis aviser.

Dog tilbyder de også langt færre artikler dagligt end andre aviser. Det er det kompromis man tager, hvis man vælger at købe et abonnement hos Zetland. Nemlig kvalitet over kvantitet.

En del af deres arbejde går også ud på at indtale artikler på lydbog. Så du kan med Zetland lydbog lytte til dybtborende journalistik, som giver en særdeles stor indsigt i de emner de omtaler.

Zetland TilbudBesparelseLæs mere
zetland tilbud1 Uge 10 KronerLæs mere

Du kan læse mere om et Zetland abonnement her, samt få et virkelig godt tilbud.


Københavns Lydavis

Man glemmer nogengange at de store aviser, ikke er de eneste danske aviser. Der er mange lokalaviser, landet over, men også aviser lavet specifikt til lyd.

Københavns Lydavis er en service lavet specifikt til blinde, ordblinde, og andre som ikke er i stand til at læse. Her kan du finde aktuelle nyheder, som er indlæst sådan at selv folk uden evne til at læse kan nyde godt af danske nyheder.

Læs mere om Københavns Lydavis her. Der har dog været lidt snak om at nyhederne på denne side hverken er synderlig omfattende, eller aktuelle.


Nota Bibliotek

Nota Bibliotek er en statslig service lavet til folk som er ude af stand til at læse. Det er derfor kun muligt at blive medlem hvis du er ordblind, eller synshandicappet. Derfor er det altså ikke en mulighed for alle.

Hvis du er en af disse, eller kender en som er, kan man blive medlem ved at gå til denne side, og læse mere om deres service.

Når man engang er medlem kan man høre nyheder oplæst fra landets største aviser.


Sidste Ord

Dette er en håndfuld aviser som tilbyder danske lydaviser. Det er muligt at flere andre tilbyder den service, så hvis du kender flere danske aviser med lydavis, bedes du efterlade en kommentar nedenfor.

Så vil listen blive opdateret så hurtigt som muligt.

Skriv en kommentar