Kristeligt Dagblad Tilbud < Første Måned Gratis + Pensionist Rabat, mm.

Her kan du finde aktuelle Kristeligt Dagblad tilbud, rabatter, priser og hvordan du kan få en måned gratis.

Der er 3 forskellige abonnementer på Kristeligt Dagblad. Du kan vælge den digitale avis kun, weekendavisen, eller det fulde abonnent. Her får du en avis leveret 6 af ugens dage for kun 15,5 kr. per avis.

Hvis du er pensionsit eller studernede kan du få ekstra rabat. Kristeligt Dagblad tilbyder nemlig studie og pensionatrabat. Så du kan prøve din første måned gratis, og hvis du er tilfreds kan du forsætte med rabat.

Kristeligt Dagblad Abonnement

Kristeligt Dagblad TilbudBesparelseLæs mere
kristeligt dagblad abonnement1 Gratis MånedKlik her

Som kunde hos Kristeligt Dagblad kan du vælge mellem 3 abonnement typer. De afhænger af hvorvidt du ønsker at få den digitalt eller leveret til døren. I den sammenhæng kan du også vælge hvilke dage du vil modtage den.

Det er dog begrænset hvilket dage du kan vælge at modtage den fysiske avis. Enten kan du få den hele ugen eller i weekenden.

Et Kristeligt Dagblad abonnement kan altså vælges så det passer perfekt til dig. Det skal også siges at den fysiske avis også giver gratis adgang til E-avisen. -Og det er meget smart, da det betyder du kan læse din avis i weekenden.

Samtidig kan du nemlig tage brug af E-avisen i hverdagene. Hvis du nu skulle finde noget tid til at fordybe dig i dagbladet.

Abonnement Typer

  • Digital
  • Digital + Weekend
  • Hele ugen + Digital

Kristeligt Dagblad Tilbud

Kristeligt Dagblad priser + Tilbud

Første Måned Gratis

pensionsistrabat

Studierabat

avis fra 359 kr. / md

Fra: Graits

Første Måned

Du er her fordi du gerne vil have et godt tilbud på Kristeligt Dagblad, og det er præcis hvad jeg har til dig. Avisen tilbyder nemlig en hel måned gratis.

Det vil altså sige du kan prøve avisen og se om du får nok brug af den. Det sker jo nogengange at vi får en ide, men som så ikke er som forventet. Derfor er det smart at tage brug af Kristeligt Dagblad tilbuddet om en gratis måned.

Så kan du jo prøve og se. Hvis du finder tid til at læse avisen i weekenden eller måske dagligt, er det løbende abonnement relativt billigt. Hvorimod hvis du ikke får det brugt er det spild af penge. -Og du kan, med dette tilbud, se om du faktisk har tid til at drage fuld nytte af den.


Kristeligt Dagblad Pris

Prisen på Kristeligt Dagblad ligger på henholdsvis 270 kr. om måneden for digital og 469 kr. for det fulde abonnent. Det fulde Kristeligt Dagblad abonnement er altså en avis leveret til hoveddøren hver eneste dag.

Hvis vi siger en måned er på 30 dage, så er det altså kun 15,5 kr. per avis. Hvilket er langt under løssalgsprisen.

Derudover støtter du også en gammel kristelig avis. Den kan kun overleve ved at have kunder, og det er den eneste som tilbyder så høj kvalitet. Så det er derfor et rigtigt godt formål du støtter, og så får du samtidig aviser til billige penge.

Digital270 kr. / Måned
Digital + Weekend359 kr. / Måned
Fuldt – Alle Dage469 kr. / Måned
Første MånedGratis
Studie og pensionist priser Kontakt Kundeservice
LøssalgOmkring 30-40 kr.

Kristeligt Dagblad Løssalgspris

Et abonnement på Kristeligt Dagblad er altså billigt, hvis du bare køber avisen i løssalg engang imellem. En avis som denne kan let koste 40 kr. og over. Det er dog forskelligt fra kiosk til kiosk.

Hvorimod du kan få avisen helt ned til 15,5 kr. per avis, med et abonnement.


Kristeligt Dagblad Abonnement Pensionist Pris

Der tilbydes en særdeles fordelagtig rabat til pensionister hos Kristeligt Dagblad. Prisen er ikke fastsat på deres hjemmeside, men det eneste du skal gøre er at kontakte kundeservice.

Så giver bladet dig en særlig pensionist rabat. I dette tilfælde kan du altså få avisen til under de 15,5 kr. per avis, og samtidig støtte et godt formål.

Det er dog vigtigt at du ved pensionist rabatten kun tilbydes det fulde abonnement. Det vil altså sige det abonnement hvor du får avisen leveret alle 6 dage. Derudover har du også adgang til E-avisen hele ugen.

Kristeligt Dagblad Studierabat

Hvis du er studernede kan du få rabat på Kristeligt Dagblad. Det eneste du skal gøre er at skrive til kundeservice, så giver de dig en god rabat på dit abonnement.

Denne studierabat gælder kun på det fulde abonnement. Så det indebærer altså abonnementet hvor du får avisen leveret alle ugens dage, undtagen søndag. Dog får du også adgang til den digitale avis.

Så med studierabat på Kristeligt Dagblad kan du få avisen til langt under løssalgsprisen og læse avisen alle ugens dage.


Kristeligt Dagblad Rabat mm.

Her kan du se hvilke danske aviser der har tilbud lige nu, inklusiv Kristeligt dagblad rabat.

Tip til mobilbrugere: Vend telefonen for at få det fulde overblik over danske aviser med tilbud lige nu.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
239 kr. /md

Spar 1.019 kr, over 13 måneder.
Op til 1.359 krLæs mere
randers amtsavis abonnement239 kr. /md

Spar 1.019, over 13 måneder.
Op til 2.439 krLæs mere
fyns amts avis abonnement399 kr. /md

Spar 999 kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
jydskevestkysten abonnement329 kr. /md

Spar 1.109 kr., over 13 måneder.
Op til 2.119 krLæs mere

Om Kristeligt Dagblad

Hvem er Kristeligt Dagblad egentlig, og hvem stører dem? Her er lidt om avisen og og dens historie.

Ejer

Avisen ejes af Kristeligt Dagblads Fond. Hvilket vil sige er det er en fond som er særligt tiltænkt at sprede kristne værdier. Det er ikke blot en pengemaskine som mange andre aviser jo desværre er.

Den fik dog et stort pengeindskud fra Berlingske Media da den var ved at gå konkurs i 1995. De ejer idag 22% af avisen, men stadig mindre end fonden selv. Så Kristeligt Dagblad er en uafhængig avis, som med samme værdier som dig.

Grundlagt

Jeg sagde i denne artikel at Kristeligt Dagblad er en gammel avis, men hvor gammel er den egentlig?

Avisen blev grundlagt i 1896, så det må siges at være en af de ældre aviser i Danmark. -Og med sikkerhed den ældste og største avis som stadig idag spreder kristne værdier.

Chefredaktør

Kristeligt Dagblads chefredaktør er idag Erik Bjerager. En mand med en masse erfaring indenfor journalistik og har været en del af bestyrelsen i de største nyhedsmedier. Såsom DR, Danmarks Radio.

Skriv en kommentar