Information Studierabat < 24 Gratis Aviser + 50% Rabat

Her på siden finder du den bedste Information studierabat, hvor du kan få den første måned gratis, og derefter 50% på dit abonnement.

Med dette tilbud kan du få 24 gratis aviser den første måned. Samt fri adgang til avisens online artikler og E-avis. Alsammen til den lave pris af 0 kroner. Og når din første måned udløber kan du bruge din Information studierabat, hvor du sparer 50% på alle abonnementer.

Med Information studierabat kan du få dit abonnement helt ned til 52,5 kroner per måned. Det er langt billigere end hvad mange andre aviser tilbyder. Faktisk tilbyder mange aviser slet ikke studierabat, men Information gør.


Information Studierabat

Information har et helt fantastisk tilbud, hvis du er studerende. Faktisk har de to tilbud, som du burde bruge, hvis du er studerende.

I det første Information tilbud får du den første måned helt gratis. Det svarer altså til 24 aviser, som du får leveret til hoveddøren, alle dage, undtagen søndag. Derudover får du også adgang til deres mange artikler og E-avis, helt uden reklamer.

For det ikke skulle være nok kan du også beholde dit abonnement med information studierabat, hvor du sparer 50%. Med det tilbud kan du læse Information for helt ned til 52,5 kroner månedligt.

Du finder næppe en billigere avis, som studerende. Tag et kig på de 2 tilbud nedenfor og se om det er noget for dig.

Information StudierabatBesparelseLæs mere
information tilbud1 Gratis MånedLæs mere
information tilbud studierabat50% - For Alle StuderendeLæs mere

Information Som Avis

Du kan læse mere meget om avisen Information tilbud i denne artikel. Her har vi på avisbutler altid de mest opdaterede tilbud og Information om avisen. Du kan tage et kig på denne side såfremt du ønsker et nyt tilbud.

Dog er tilbuddet, som du ser herover det bedste for studerende. En hel måned gratis, og derefter 50% for dit resterende studietid, så bliver det ikke bedre.

Desuden finder du også Kristelig Dagblad tilbud her på Avisbutler, som er meget lignende det af Information.


Hvilke Aviser Har Studierabat

Man skulle tro at alle aviser har studierabat, men det er imidlertid ikke tilfældet. Faktisk er det langt fra alle, som tilbyder det. Derimod har de masse andre tilbud, som kan bruges af både studerende og arbejdere.

Du kan læse mere om avisabonnement tilbud på denne artikel. Her finder du de altid bedste priser på danske aviser. Mange af dem giver endda den første måned gratis, præcis ligesom Information gør.

Skriv en kommentar