Hvad Koster Illustreret Videnskab? Spar 85% + Gratis Gave

Illustreret Videnskab er et magasin som formår at være både underholdende og lærerigt, men hvad koster Illustreret Videnskab?

Illustreret Videnskab koster 85,95 kroner i løssalg, men hvis du bruger vores tilbud kan du spare 85%. Det virker umiddelbart som en høj løssalg pris, men indholdet i Illustreret Videnskab er både veludført, og så er der massere af det.

Ja, man kan nærmest sammenligne danske magasiner, som Illustreret Videnskab, med en mindre bog. Og disse koster normalvis mange gange denne sum.


Illustreret Videnskab Tilbud

Lige nu har Illustreret Videnskab et særdeles godt tilbud. Du kan få en gratis powerbank til en værdi af 299 kroner, såfremt du køber 2 magasiner.

Illustreret Videnskab TilbudBesparelseLæs mere
illustreret videnskab tilbudGratis Powerbank
2 Magasiner
-Kun 69 kroner
Læs mere

Det er altså en besparelse på hele 401 kroner, selvom du kun køber for 69 kroner i alt. Derudover skal det siges du har 14 dages fortrydelsesret.


Illustreret Videnskab Løssalg

I løssalg skal du altså af med 89,95 kroner. Dog kan du forvente en masse spændende artikler om emner, som ellers kan være svære at sluge. Er er nemlig en grund til de bærer navnet Illustreret Videnskab.

Det skyldes altså at magasinet indeholder en masse billeder. Hvilket er særligt vigtigt når man skriver om emner, som ellers kunne være meget tunge. Her gør Illustreret Videnskab oplevelsen meget mere livlig, med deres kvalitet billeder.


Illustreret Videnskab Abonnement Pris

Heldigvis er der nogle penge at spare med abonnement hos Illustreret Videnskab. Hvis du føler at løssalg prisen er lidt for meget kan du spare op til 85%, ved at købe flere af gangen. På et abonnement.

Magasinet har normalvis en lang række tilbud, og du kan finde de bedste i toppen af denne artikel. Derudover har de også en rabat, hvis du køber flere af gangen.

Her kan du se hvad et abonnement tilbud hos Illustreret Videnskab normalt koster.

Illustreret Videnskab Rabat PriserPris FraGratis Gave?
Ved køb af 1 magasin85,5 kr.Nej
Ved køb af 2 magasiner69 kr.Ja
Ved køb af 6 magasiner149 kr.Ja
Ved køb af 12 magasiner299 kr.Ja

Som du kan se skal der ikke meget til før du sparer mange penge på Illustreret Videnskab. Allerede ved køb af 2 magasiner får du det faktisk billigere end du ville med en i løssalg.

Det er altså vigtigt at pointere dette er tilbud priserne du kan forvente af deres tilbud. Som ny kunder tilbyder de dig nemlig en rigtig god pris. Efter dit tilbud ophører koster det altså 85,95 kroner per magasin, såfremt du ønsker at forsætte.

Det er meget billigere end de fleste danske aviser, hvor man som regel betaler mere end 300 kroner om måneden.


Illustreret Videnskab Tilbud Priser

Tabellen du ser herover er altså de billigste priser du kan få, hvilket vil sige hvis du bruger deres gode tilbud. Deres tilbud ændrer sig løbende, så priserne kan måske være mere eller mindre i fremtiden.

Med eksemplet ovenover kan du altså få Illustreret Videnskab for under 25 kroner per magasin. Derudover modtager du også en gave. Der er normalvis forskellige gaver du kan vælge imellem, men nogen kan være dyrere.

I dette eksempel for du foreksempel en gratis powerbank med, til en værdi af 299 kroner. Så du får altså en powerbank til en værdi af 299 kroner, og Illustreret Videnskab magasinet helt ned til 25 kroner stykket.

Det er i den grad et godt tilbud da et magasin alene koster 85,95 kroner. Det minder faktisk meget om mit I FORM tilbud, hvor prisen ligeledes er god.


Er Man Bundet? Nej

Du tænker måske om du er bundet til Illustreret Videnskab, efter du har lavet et abonnement?

Det er altid muligt at stoppe dit abonnement, såfremt du ikke længere ønsker at modtage Illustreret Videnskab. Hvis du ikke er tilfreds, kan du stoppe dit abonnement, og stoppe det til udløb af den aktuelle måned.

Derudover har du også en 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige du kan nå at ombestemme dig, og aldrig behøve at betale for bladet. Du kan bruge din fortrydelsesret 14 dage efter du har modtaget magasinet.

Så du har rigtig god tid til at fortryde dit køb. Det er derfor helt trygt at købe abonnement hos Illustreret Videnskab. Du kan drage nytte af tilbud på Information og lignende aviser, men ofte vil man være bundet, men ikke her.


Hvad Koster Blade Og Aviser

Hvis du vil læse mere om danske aviser og dagblades priser kan du gøre det på denne artikel; hvad koster magasiner og ugeblade? Her finder du en stor oversigt over danske aviser og dagblades abonnement priser.

Hvis du vil læse om aviser løssalg priser, se denne artikel.

Skriv en kommentar