I FORM Tilbud | Abonnement Tilbud Oversigt +84%

I FORM er ikke bare en hjemmeside, men også et af nordens største kvinde magasiner, og vi har samlet de bedst I FORM tilbud her på siden.

I FORM har flere tilbud at vælge imellem lige nu, og vi har samlet dem alle. I det bedste tilbud får du 3 magasiner, og en gratis blodtryksmåler, for kun 99 kr., hvilket er en besparelse på 84%. Det er altså langt under normalprisen, både for abonnement og løssalg.

Med et abonnement tilbud hos I FORM kan du modtage spændende magasiner om sundhed, kost og træning. For det ikke skulle være nok tilbyder flere af tilbuddene nedenfor også en gave.

Den måske bedste gave lige nu er en gratis blodtryksmåler, hvilket ikke bare er en sjov ting at eje, men gavnlig. Det er klart en fordel at have en sådan måler liggende, for regelmæssigt at tjekke. Særligt hvis man går meget op i træning.


I FORM Tilbud


Hvad Er I FORM Bladet

I FORM bladet, eller magasinet, omhandler alt indenfor sundhed. De tilbyder en masse guides, opskrifter og ideer til at blive bedre i form. På siden finder du 7 primære sektioner, som er følgende.

  • IFORM Ruteplaner
  • IFORM Træning
  • IFORM Sund Mad
  • IFORM Vægttab
  • IFORM Opskrift
  • IFORM Sundhed

De samme emner bliver også omtalt i bladet. Indenfor disse finder du specifikke tips og tricks til at blive sundere. Det kan være alt fra et gratis træningsprogram, til lækre og sunde opskrifter.

Trods navnet er bladet dog ikke så overfladisk, som man først skulle tro. Det handler altså ikke bare om at se godt ud, men også være sund og glad for sin krop. Der er eksempelvis artikler om hvordan du får et sundt sind og sygdom fri krop.

Jeg vil desuden lige påpege at mit Randers Amtsavis tilbud, er utroligt billigt på nuværende tidspunkt.


Hvad Koster I FORM Bladet

Hvis du bruger et tilbud her fra siden, koster I FORM mindre end 50 kr., hvor du samtidig får en gratis gave med. Hvis du skal købe et abonnement uden tilbud, eller i løssalg, skal du af med 77,5 kr.

Der er derved rigtig mange penge at spare ved at tage brug af en af disse tilbud. På denne side er en oversigt over alle aktuelle tilbud. Tag et kig, og se om det er noget for dig. Du tænker måske hvad magasiner koster normalt? Find det her.


Er et I FORM Abonnement Bindende

Nej, et abonnement hos I FORM er ikke bindende. Det vil sige du kan tegne et abonnement ved brug af vores tilbud, men aldrig betale mere end det. Hvis du vælger at stoppe dit abonnement før tilbuddet er ophørt, kan du gøre det.

Du skal naturligvis altid huske at stoppe et abonnement hos I FORM i god tid, ligesom alle andre abonnementer. Se eksempelvis denne artikel om hvordan man opsiger et avisabonnement.

Du skal nemlig betale perioden ud når du stopper dit abonnement. Så hvis du betaler på måned eller kvartal basis skal du altså betale perioden fuldt ud.


I FORM Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret med et abonnement hos I FORM. Dette gælder 14 dage efter du har modtaget dit første magasin, så du har rigtig god tid til at beslutte dig om du vil have dit abonnement.

Det giver dig også muligheden for at se bladet, og om det er som du havde forventet. Hvis kvaliteten, eller andet, ikke lever op til din forventning , så bruger du bare fortrydelsesretten og får pengene tilbage.


I FORM Fordelsshop

Et I FORM abonnement giver meget mere end i løssalg. Udover den billigere pris får du også adgang til deres fordelsshop. Her kan du ALTID spare op til 75% på udvalgte produkter, i deres shop.

Rabatterne på denne shop er bedre end hvad du ellers finder online. Det skyldes altså den er eksklusiv til abonnenter, som du er hvis du modtager magasinet.

Skriv en kommentar