Hvad Koster En Avis I Løssalg? Alle Danske Aviser +Tilbud

Hvor kan man købe billige aviser og hvad koster en avis i løssalg?

En dansk avis koster 25-59 kroner i løssalg. Du kan finde dem i hele landet, men primært i kiosker og udvalgte supermarkeder. Nogen koster kun 25, mens de mere dybtgående som weekendavisen koster 59 kroner.

Derudover kan priserne variere alt efter hvor du køber dem. Nogen kiosker tager mere for dem end andre, mens du kan købe billige aviser i andre. Men det er det normale prislege for danske aviser.

Her kan du få et overblik over alle danske aviser og deres pris i løssalg. -Hvis du læser videre kan du også se hvordan du kan få aviserne langt billigere.

Mange danske aviser har ofte gode tilbud og gratis prøveperioder. Det samme er tilfældet lige nu. Læs videre for at se aktuelle tilbud og hvordan du kan udnytte dem.


Hvad Koster Aviser I Løssalg

Hvad koster aviser i løssalg?Pris
Information 24 kr.
Kristeligt Dagblad 30 kr.
Berlingske 35 kr.
Weekendavisen 59 kr.
Ekstra Bladet 25 kr.
Børsen 30 kr.
Århus Stiftstidende30 kr.
IngeniørenIkke muligt
Politiken 39 kr.
BT 25 kr.
BT MetroGratis
Jyllandsposten43 kr.

Hvad Koster En Avis i Løssalg

Her kan du læse om danske avis priser i løssalg, samt aktuelle tilbud.


Information

Information koster 24 kroner i løssalg.

Information er avisen for dig som foretrækker dybtgående politik historier. Avisen er anset som en af dem der bedst fremviser begge side. Samtidig er det dog også af de mest venstre-orienterede, hvilket måske også er lige dig.

Selvom det er muligt at købe information i løssalg mange steder, såsom 7/11. Er det en langt billigere løsning at tegne et abonnement. Du kan få en måned gratis, og tage brug af deres mange andre tilbud.

Læs mere om Information og deres aktuelle tilbud her. Hvis du er studerende har de en særlig attraktiv studierabat, som du kan se her.


Kristeligt Dagblad

Kristeligt dagblad koster 40 kroner i løssalg.

Kristeligt Dagblad er en avis med kristelige værdier. Du kan finde langt mere end bare nyheder og hvad andre aviser ellers tilbyder. Med Kristeligt Dagblad kan du læse om ting der betyder noget for dig.

Læsestof omkring kirke, tro og livet. -Og samtidig støtter du altså en gammel kristelig avis, som har bragt disse nyheder i årtier.

Som altid er det langt billigere at købe avisen på abonnement. Med et abonnement på Kristeligt Dagblad kan du få avisen til kun 15,5 kroner. Samtidig tilbydes der også studierabat og pensionist rabat. Læs mere om Kristelig Dagblad tilbud her.


Berlingske

Berlingske koster 35 kroner i løssalg.

Berlingske er danmarks ældste avis, og udkom første gang i 1749. Den er derved langt ældre end de fleste andre. Denne avis er til dig som interesserer dig for finans og politiske nyheder.

Du tænker måske at 35 kroner per avis er lidt dyrt? I så fald kan du spare mange penge ved at tegne et abonnement. Du kan selv vælge hvilke dage du vil modtage avisen, så selvom du ikke læser den hver dag kan du stadig spare penge.

Her kan du læse mere om Berlingske priser og aktuelle tilbud. -Det opdateres løbende så du kan være heldig der er et specielt tilbud idag.


Weekendavisen

Weekendavisen koster 59 kroner i løssalg.

Weekendavisen er til dig som godt kan lide at gå i dybten. Der er nemlig en grund til denne avis kun kan fås i weekenden. det skyldes at Weekendavisen indeholder mange artikler, som alle er lange og dybtgående.

I denne avis finder du det mest gennemførter journalistik om emner som ikke kan formidles på et par hundrede ord. Derfor er den også betydeligt større end de andre aviser, så du får altså mere for pengene.

Den koster måske over det dobbelte af andre, men er større og indeholder en unik indsigt i de emner den dækker.

Du kan læse mere om Weekendavisen ved at besøge deres hjemmeside her.


Ekstra Bladet

Ekstra Bladet koster 25 kroner i løssalg.

Ekstra Bladet er det man kalder en tabloid avis. Det vil altså sige den ikke går så meget i dybten som mange andre, men samtidig dækker den også emner som de andre ikke gør. Det indebærer for eksempel nyheder om kendisser.

Den dækker altså populære emner med korte og let fordøjelige artikler.

Du kan finde Ekstra Bladet overalt hvor der sælges aviser. Kiosker, indkøbscentre og endda bagere. Du kan også læse massere gratis artikler på deres hjemmeside.


Århus Stiftstidende

Århus Stiftstidende koster omkring 30 kroner i løssalg.

Århus Stiftstidende er en lokalavisen, som dækker historier i området. Det er avisen for dig som interesserer sig i dit lokalmiljø, og gerne vil støtte en lokal avis. Du kan læse om lokale nyheder, men også sport og kultur.

Det er muligt at købe Århus Stiftstidende i løssalg, men det er igen langt billigere at købe avisen som abonnement. Du kan få den første måned gratis, og tage brug af deres mange fordele. -Få en gratis måned her, og se abonnement fordelene.


Jyllandsposten

Jyllandsposten koster 43 kroner i løssalg.

Jyllandsposten anses som den mest hejreorientøde avis i Danmark. Det vil altså sige i forhold til de andre landsdækkende aviser. Dog er den uafhængig og indholdet er naturligvis oprigtigt.

Du kan finde Jyllandsposten i hele landet og kan købes i løssalg hos kiosker. Det er en relativ billig avis i løssalg, da man får meget for pengene. Massere læsestof omkring aktuelle nyheder, politik og finans, samt mere.

Som altid er det billigere at tegne et abonnement. Du kan få avisen hver dag til kun 159 kroner den første månedligt. Derefter er det 469 kroner månedligt, hvilket er cirka 15,5 kroner per avis. Læs mere om et abonnement her.


Politiken

Politiken koster 39 kroner i løssalg.

Politiken er en liberal avis som dækker alt fra politik til forbrug. Den er lidt dyrere end andre, men samtidig også det værd. Politiken tilbyder dybtgående artikler om en lang række forskelige emner.

Du kan finde denne avis i mange kiosker og nogle supermarkeder. Eller du kan vælge at tegne et abonnement. Du kan få avisen i weekenden, digital, eller hele ugen.

Så du kan vælge at modtage den hvor og hvornår du har lyst. Derudover er et abonnement også en langt billigere løsning, og tilbyder massere fordele.


BT

BT koster 25 kroner i løssalg

BT er både en gratisavis og weekendavis. Førhen kunne du få avisen på print alle dage mod betaling, men det er ikke længere tidfældet. Idag kan du købe en print udgave i weekenden, men kun i weekenden.

Det skriver en artikel på Journalisten. På nuværende tidspunkt kan du stadig vælge et alle dage abonnement, men det stopper snart.

Du kan læse mere om BT abonnementer her, hvor du kan vælge at modtage den digitale dagligt, og/eller papiravisen i weekenden.


BT Metro

Er altid gratis, og kan findes på stationer.

Du kender Metroxpress, men idag har BT Metro overtaget denne avis. Det er en gratis avis som du kan finde på stationer og i kiosker. Måden hvorpå denne avis er gratis skyldes reklamer.

Du kan få et hurtigt overblik over dagens nyheder med denne avis. Den er dog ikke meget dybtgående og du skal se en del reklamer. -Men den er gratis, så det ikke retfærdigt at klage over reklamer heller.


Ingeniøren

Ingeniøren kan ikke købes i løssalg.

Ingeniøren er en avis som dækker teknologi og videnskab, men også politik. Det er altså en relativt specialiseret avis, som ikke henvender sig til alle. Du vil for eksempel ikke være udpræget begejstret, hvis du ikke interesserer dig for teknologi.

Du kan se mere om avisen på deres hjemmeside. Her kan du også finde abonnementer og andre fordele.


Tilbud På Danske Aviser

Så hvad koster en avis i løssalg? Som du kan se er der stor forskel på avispriserne, men en ting er sikker. Det billigste er at købe et abonnement, og udnytte deres gode tilbud.

Her kan du få et fuldt overblik over danske aviser med tilbud lige nu. Listen opdateres løbende så hold dig opdateret, og udnyt tilbudende, mens de er der.

Tip til mobilbrugere: Vend telefonen for at få det fulde overblik over tilbud på danske aviser og deres priser.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
Første måned: Gratis.

Derefter: 192 kr.

Spar 803 kr, over 13 måneder.
Op til 955 krLæs mere
randers amtsavis abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 187kr.

Spar 551kr, over 13 måneder.
Op til 2.999 krLæs mere
fyns amts avis abonnementFørste måned: Gratis.

Derefter: 296 kr.

Spar 296 kr, over 13 måneder.
Op til 1.630 krLæs mere
jydskevestkysten abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 299kr.

Spar 949kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
fyens stiftstidende abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 296 kr.

Spar 465 kr, over 13 måneder.
Op til 1.655 krLæs mere

Skriv en kommentar