Gratis Aviser > Få 30 Danske Aviser Gratis

I denne artikel er det fulde overblik over gratis aviser i Danmark. Du kan få en gratis avis hver dag en hel måned hos mange større udbydere. Hvis du vælger at udnytte en af disse tilbud kan du altså få op til 30 aviser kvit og frit.

Derudover kan du også læse dine nyheder i nogen af de mange gratisaviser i Danmark. Det er altså aviser som du du kan finde på stationer, kiosker og online uden betaling.

Her kan du se det fulde overblik over hvilke aviser som har tilbud lige nu. Flere af disse tilbyder en gratis avis hver dag de første 30 dage.


Gratis Avis Tilbud

Danmark har massere aviser du kan få gratis. Aviserne som er helt gratis, er dog sjældent af specielt høj kvalitet. Heldigvis kan du ofte få de store aviser gratis, når de har et tilbud.

Mange større aviser tilbyder nemlig den første måned gratis. Hvilket betyder du kan få en hel måned med en gratis avis dagligt, ved at tegne et abonnement hos en af disse. Du kan se alle aviser som lige nu har tilbud i denne liste.

Det er den bedste løsning hvis du ønsker at få aviser helt gratis. -Og hvis du er tilfreds med din første måned kan du altid vælge at forsætte abonnementet.

Tip til mobilbrugere: Vend telefonen for at få det fulde overblik over hvilke aviser du kan få uden betaling.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
Første måned: Gratis.

Derefter: 192 kr.

Spar 803 kr, over 13 måneder.
Op til 955 krLæs mere
randers amtsavis abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 187kr.

Spar 551kr, over 13 måneder.
Op til 2.999 krLæs mere
fyns amts avis abonnementFørste måned: Gratis.

Derefter: 296 kr.

Spar 296 kr, over 13 måneder.
Op til 1.630 krLæs mere
jydskevestkysten abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 299kr.

Spar 949kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
fyens stiftstidende abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 296 kr.

Spar 465 kr, over 13 måneder.
Op til 1.655 krLæs mere

Hvad Er Gratisaviser

Der er en stor forskel på en gratis avis og ordet gratisaviser. En gratisavis er den slags aviser som bliver tilbudt frit rundt om i Danmark. Du kan normalvis finde gratisaviser i landets kiosker og på stationer.

Det gode ved gratisaviser er at du kan læse dem kvit og frit. De er dejligt da man ikke altid har tid til at sætte sig ned at læse en avis. For eksempel hvis man er på vej til arbejde eller skole, i et tog.

Med en gratisavis kan du blot tage en og læse hvad du vil. Derefter vil en anden i toget, eller lignende, overtage den.


Hvordan Kan En Avis Være Gratis

Der er normalvis 2 grunde til at en avis bliver givet gratis. Du kan enten få gratisaviser som du ser på stationen, eller gratis aviser fra de bedre forlag.

Gratisaviser som du finde på stationer eller kiosker er gratis fordi de indeholder en masse reklamer. Det kan måske være lidt irriterende at læse en avis, som er fuld af reklamer. Det har dog en fordel.

Reklameindtægterne betaler for de mange udgifter forbundet med at lave en avis. Det indebærer altså fragt, produktion, og administration. Så på denne måde kan du altså læse aviser gratis.

Reklame Aviser

Udover den slags gratisaviser du finder på stationen er der også en anden, som udelukkende er reklame. De aviser du modtager i postkassen, er også en gratisavis. Disse inkluderer:

  • Tilbud Aviser
  • Supermarkedaviser
  • Religiøse Aviser

Avis Tilbud

Den anden måde en avis kan være gratis er ved tilbud. Du kan ofte få tilbud om den første måned gratis, hvilket er en stor besparelse. Mange aviser tilbyder dette lige nu og du kan se dem i listen længere oppe.

Der kan du se danske betalingsaviser, hvor du kan få op til 30 gratis aviser. En avis hver dag i en måned, samt deres E-avis.


Gratisaviser I Danmark

Der er mange gratisviser i Danmark. Dette inkluderer tilbud aviser du modtager i postkassen, og dem du finder på stationen. I postkassen finder du normalvis tilbud fra Netto, Irma, Meny.

På stationen kan du finde aviser som MetroXpress, eller BT metro. Det kan dog siges at MetroXpress, nu er udskiftet med BT Metro, så denne kan du ikke længere finde.

Her er nogle eksempler på danske gratisaviser.

  • Netto Tilbudsavis
  • Meny Tilbudsavis
  • MetroXpress
  • BT Metro

Gratis Aviser På Nettet

Udover gratisaviser, du kan finde i fysisk, er der også massere gratis online aviser. Faktisk har langt de fleste aviser en masse gratis artikler på deres hjemmeside. Så du kan altså læse gratis aviser mange steder på nettet.

Online aviser er gratis fordi de har reklamer på siden, hvilket vil sige du bliver nød til at se nogle reklamer. Disse er dog oftest ikke så forstyrrende. Du kan sagtens nyde godt af gratis aviser online, selvom der er reklamer.

Du kan læse gratis aviser på de fleste avisers hjemmeside. På BT, Ekstrabladet, Jyllandsposten, JydskeVestkysten, samt flere, er nogle eksempler.

Så hvis du blot ønsker at få dine nyheder online kan du altså gøre det fuldstændig gratis. Dog kræver de mest dybtgående artikler oftest et avis abonnement. -Så du kan sagtens læse aviser gratis på nettet, bare ikke det bedste indhold.


Gratis E-Aviser

E-aviser er som oftest en betalt service. E-aviser er ligesom at læse aviser på nettet, men ikke helt. En E-avis er en kopi af fysiske aviser, hvilket betyder den er formatteret ens, og indeholder det samme.

Denne artikel har lige nu ikke nogen eksempler på gratis E-Aviser, men artiklen bliver opdateret, hvis der skulle komme nogen.

Dog kan du få gratis E-Aviser ved at oprette et abonnement hos udbydere. Det koster selvfølgelig noget, men rigtig mange aviser tilbyder en gratis måned. Du kan læse om hvilke aviser der har disse tilbud længere oppe i artiklen.


Gratisaviser Nej Tak

gratis aviser nej tak

Ikke alle er lige begejstrede over gratisaviser. Det skyldes naturligvis at mange af disse bare er reklamer. Det indebærer altså reklamer fra Netto, Meny, Irma, som du måske ikke ønsker.

Afmeld Tilbudsaviser

Hvis du ønsker at afmelde dig fra tilbudsaviser er det faktisk meget simpelt. Alt du skal bruge er et “Nej Tak” klistermærke på din postkasse. Dog er det ikke tilstrækkeligt bare at skrive på den, eller lavet dit eget mærke.

Du skal gå ind på FK Distribution Afmeld og indtaste dine oplysninger. Her kan du tilmelde at du ikke ønsker aviserne og så får du et klistermærke. Derefter sætter du bare klistermærket på din postkasse, og så er du fri for reklamer.

Noter: FK Distribution er ikke i samarbejde, eller associeret, med avisbutler.

Skriv en kommentar