Fyns Amts Avis Abonnement Tilbud < En Gratis Måned

Det fulde overblik over Fyns Amts Avis Abonnement tilbud, priser og fordelene ved abonnementet.

Med et abonnement hertil finder du god lokal journalistik, men også massere fordele og rabatter. Du kan spare massere penge på rejser, webshops og mere, med Fyns Amts Avis Fordele, også kaldet Avisklubben.

I denne artikel finder du et eksklusivt tilbud på avisen. Du kan faktisk spare over 1.600 kr., over 13 måneder, ved at anvende dette link. Så tag et kig derpå, hvis du er interesseret i at købe et Fyns Amts Avis abonnement.

Fyns Amts Avis Fordele

Fyns Amts Avis TilbudBesparelseFå Tilbud Her
fyns amts avis abonnement1.630 kr.Læs mere

Som mange andre danske aviser har har Fyns Amts Avis en lang række fordele som du kan drage nytte af. Ved køb af et abonnement bliver du en del af avisklubben, eller også kaldet Fyns Amts Avis Fordele.

Her kan du finde massere tilbud på oplevelser. Det gælder alt ligefra en tur på restaurant til en fantastisk pris på en tur til Mallorca. Hvis du tager brug af de her medlembrasatter, bliver dit abonnement pludselig meget billigt. -Taget dine mange besparelser i betragtning.

Dernæst får du adgang til massere foredrag. Disse inkludere kendte ansigter såsom “Hr. Weyse” fra Badehotellet, og Ulf Pilgaard. Så det kan være at medlemskabet kunne give dig nogle gode oplevelser, men også lære noget.

Sidst men ikke mindst modtager du en gratis bogserie, blot for at være medlem. Det skal siges at alle kan blive medlem af klubben, men kun abonnementer får de bedste tilbud og eksklusive arrangementer.

Fordele Overblik

 • Gratis bøger
 • Muligheden for at vinde præmier
 • Gode rabatter på oplevelser
 • Eksklusive arrangementer
 • Rabatter på webshops

Fyns Amts Avis Abonnement Priser

Lige nu kan du få et ekstraordinært godt Fyns Amts Avis abonnement tilbud. Normalt ligger priserne en del højere men her kan du se priserne du kan få nu.

Den digitale giver dig adgang til E-avisen døgnet rundt. Du kan downloade avisen hver dag og læse som det passer dig. Så det er ligegyldigt om posten kommer sent der hvor du bor, da du kan læse den nyeste avis som den første.

Der er to muligheder for at få en fysisk avis. Du kan enten vælge at få den i weekenden og gratis digitalt resten af ugen, eller hver dag. Hvilket er meget praktisk hvis du kun har tid til avis i weekenden.

I så fald kan du simpelt vælge at få den leveret i weekenden og hvis du alligevel får lyst til at læse en i hverdagen er den digitale til rådighed.

Få leveret den fysiske avis hver dag til 421 kr., eller 350 kr. for weekenden kun. I disse abonnemneter sparer du henholdsvis 1.507 og 1.630 kr. over kun 13 måneder.

Fyns Amts Avis: digital adgang

E-avis

Første måned gratis

adgang til artikler

abonnementsfordele

fra: 296kr

Månedligt

Fyns Amts Avis: avisen

E-avis

første måned gratis

avis leveret til døren

Abonnementsfordele

Fra: 350kr

Månedligt

Første Måned Er Gratis

Som du kan se på ovenstående tabel er første måned gratis! Så du kan altså læse avisen i en hel måned, komplet uden betaling!

Hvad Dækker Fyns Amts Avis

Med et Fyns Amts Avis abonnement kan du læse om massere emner, som inkluderer sport, kultur og nyheder. Selvom det er en lokalavis vil der selvfølgelig også blive dækket større sumfund nyheder.

Dog er der sat fokus på den lokale, hvilket også er hvad en god lokalavis skal. Her kan du se nogle af de emner som dækkes på Fyns Amts Avis.

Fyns Amts Avis Dækker

 • Kultur
 • Nyheder
 • Sport
 • Lokalt erhverv
 • Nationale nyheder
 • Dødsannoncer

Som du nok kan se dækker den emner, meget lignende det af en større avis. -Men bare med et lokalt perspektiv.

Tilbud På Fyns Amts Avis Abonnement mm.

Avis AbonnementBilligste PrisBesparelse
/13 måneder
Læs mere
berlingske pris abonnement10 Uger for 19 kr.450 kronerLæs mere
kristeligt dagblad1 Måned GratisGratis MånedGodt Tilbud
information tilbud studierabat1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
wype1 Måned GratisGratis MånedLæs mere
Første måned: Gratis.

Derefter: 192 kr.

Spar 803 kr, over 13 måneder.
Op til 955 krLæs mere
randers amtsavis abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 187kr.

Spar 551kr, over 13 måneder.
Op til 2.999 krLæs mere
fyns amts avis abonnementFørste måned: Gratis.

Derefter: 296 kr.

Spar 296 kr, over 13 måneder.
Op til 1.630 krLæs mere
jydskevestkysten abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 299kr.

Spar 949kr, over 13 måneder.
Op til 1.799 krLæs mere
fyens stiftstidende abonnementFørste måned: Gratis.
Derefter: 296 kr.

Spar 465 kr, over 13 måneder.
Op til 1.655 krLæs mere

Hvilke Byer Dækker Fyns Amts Avis

Fyn er et stort område, med et indbyggertal på over 450.000, så det er ikke unaturligt du tænker om avisen dækker din by. Fyns Amts Avis’s hjemmeside og avis er opdelt i fire hovedområder, som du kan se nedenfor.

Du kan vælge at se nyheder fra din specifikke by, eller dit område. Det vil altså sige at en by som Odense har sin egen sektion, selvom det er en by. Her er nogle af de byer og områder du kan læse om i avisen.

Som du kan se dækker det hele Fyn.

Fyns Amts Avis Svendborg

På denne del af Fyns Amts Avis kan du se nyheder omkring Svendborg. Derudover er der dybtborende journalistik om aktuelle emner, eller skandaler. Det ses meget hurtigt at denne sektion konstant bliver opdateret med nyheder.

Om klokken er 14, om eftermiddagen eller 10 om aftenen, kan du kan få lokale nyheder om Svendborg.

Fyns Amts Avis Ærø

Selvom dette område er markant mindre end de andre er der massere dækning. Det er klart din lokalavis hvis du bor i dette område. Du kan, som i de andre områder, finde artikler indenfor sport, nyheder, erhverv og mere.

Så trods Ærø’s mindre befolkningen er dækningen tiltrækkelig. -Og du vil næppe finde en lokalavis med bedre kvalitet end et Fyns Amts Avis abonnement.

Fyns Amts Avis Langeland

Du tænker måske nu at hverken Ærø eller Langeland er en del af Fyn. Det har du fuldkommen ret i, men ikke desto mindre dækker visen disse områder. Langeland er ligeledes et småt område, så man kunne godt betænke sig om mængden af indhold derfra.

Med et abonnement på Fyns Amts Avis vil du kunne læse massere spændende nyheder om dit lokalsamfund.

Fyns Amts Avis Midtfyn og Fåborg

Det kommer næppe som en overraske, men også her dækker avisen. Det skal siges at særligt dette område er har meget indhold. Massere af spændende læsning omkring din by, eller område.

Fyns Amts Avis Odense

Naturligvis dækkes Odense også af avisen. Den har sin egen sektion på deres hjemmeside, til trods for at være en del af Midtfyn, så også her kan du finde massere læsning.

Skriv en kommentar