Er Mofibo Kun Lydbøger? Find Svaret + TILBUD

Hvis du kender det mindste til Mofibo ved du at det er en app til at høre lydbøger, men er Mofibo kun lydbøger?

Med Mofibo kan du både lytte og læse bøger, så det er ikke kun lydbøger. Du kan vælge imellem tusindvis af titler, som du kan læse på din telefon, eller tablet. Derudover kan kan du downloade op til 1.300 bøger ned til din telefon, så du kan læse dem, også uden internet.

På nuværende tidspunkt har Mofibo over 100.000 titler, som du kan læse eller lytte til. -Langt størstedelen er på dansk, men du kan også finde massere engelske bøger, hvis du foretrækker dine bøger på engelsk.


Mofibo Tilbud

Hvis du er interesseret i at købe et Mofibo abonnement kan du lige nu få et godt tilbud, hvor de første 14 dage er gratis. I disse dage får du adgang til platformen, så du kan prøve den og se om det er noget for dig.

Mofibo TilbudBesparelseLæs mere
14 dage gratisSe Tilbud

Hvis du ønsker at forsætte dit abonnement efterfølgende kommer det til at koste dig 129 kroner om måneden. Men abonnementet er ikke bindende, så hvis du ikke er tilfreds kan du bare opsige inden de 14 dage er overstået.

Sådan kan du få 14 dage helt gratis, og ikke betale en krone. Når det er sagt, får du rigtig meget for de 129 kroner om måneden.

Hvis du er mere til aviser, så har jeg et godt tilbud. Lige nu får du nemlig en hel måned gratis med dette Århus Stiftstidende tilbud.


Hvor Mange Bøger Har Mofibo

Mofibo har over 100.000 bøger på platformen

Ikke kun kan du læse bøger på Mofibo, men de har utroligt mange titler at vælge imellem. Der bliver konstant tilføjet flere bøger til platformen, og allerede nu er der over 100.000.

Det er altså den største platform når det kommer til at streame bøger på dansk. Der er større platforme, men Mofibo er vinderen når det kommer til danske titler.


Mofibo Eller Saxo

Saxo har også et lignende abonnement hvor du kan høre lydbøger og læse bøger på abonnement. Mofibo har flest titler, og langt flere lydbøger, men Saxo Premium er også billigere.

Et abonnement hos Mofibo koster 129 kroner månedligt, mens Saxo Premium kun koster 99 kroner om måneden. -Og når det kommer til stykket kommer man aldrig igennem alle titlerne alligevel. Så om det er Mofibo eller Saxo er dit valg.

Platform Antal BøgerPris / Måned
Saxo Premium60.000+99 kr.
Mofibo100.000+129 kr.

Du kan læse mere om et Saxo Premium abonnement i denne artikel, jeg har skrevet. Klik på linket for at se mere om denne service.


Mofibo Reader

Du kan faktisk købe en enhed fra Mofibo, som er speciel designet til at læse bøger fra platformen. Den minder meget om en Kindle, på den måde at den er lavet for optimal læsning.

Med en Mofibo reader bliver man ikke ligeså træt i øjnene, som man gør ved læsning på en telefon og tablet. Det skyldes måden lyset fra enheden er designet. Den minder nemlig meget mere om at læse fra en rigtig bog.

Det er et rigtig godt dansk alternativ til en Kindle, da du kan bruge den til at læse de tusindvis af titler fra Mofibo. Hvorimod du med en Kindle skal købe hver enkelt bog og downloade den til din enhed.

Skriv en kommentar