Berlingske Tilbud – 10 Uger For 19 Kr. | 59% Rabat

Her på siden finder du Danmarks bedste Berlingske tilbud. Du kan spare 59% på de første 10 uger, som kun koster 19 kroner ugentligt.

Få et særdeles godt Berlingske tilbud, som strækker sig over hele 10 uger. Normalvis varer et avisabonnement tilbud kun en måneds tid. Her får du derimod en besparelse på 59% over hele 10 uger.

Hvis du er under 30 år kan du også få et godt Berlingske tilbud efterfølgende. Tilbuddet du finder her på siden er klart det bedst, men når dit tilbud ophører kan du avisen med stor rabat. Det er ikke en studierabat, men derimod en ungdomsrabat, som kan bruges af alle under 30 år, som er udeboende.


Berlingske Abonnement Tilbud

Lige nu har Berlingske en af de bedste tilbud længe. Du kan nemlig få de første 10 uger for 19 kroner, hvilket er en besparelse på 58%. Derudover modtager du altså ikke kun den digitale avis, som mange avisabonnement tilbud gør.

Du modtager både den digitale avis dagligt, og en fysisk avis om lørdagen. Hvis jeg skal sætte det i perspektiv, får du altså en avis, og den digitale, langt billigere end det ville koste dig at købe en avis i løssalg.

Derudover tilbydes der også en studierabat, eller ungdomsrabat, som du kan bruge efter tilbuddet ophører. Det er dog mest fordelagtigt at bruge dette tilbud først, da du her opnår en langt større besparelse.

Hvis du kigger på mit Horsens Folkeblad tilbud vil du eksempelvis ikke finde en studierabat, så det er et godt tilbud.


Berlingske Tilbud Priser

Berlingske TilbudPris
Første 10 uger19 kr. / uge
Derefter199 kr. / måned
Besparelse58%

Herover kan du se det absolut bedste aktuelle tilbud på Berlingske avisen. De første 10 uger får du altså avisen om lørdagen, samt digital for kun 19 kr. ugentligt. Det lyder måske ikke helt vildt, men det er altså en besparelse på 58%.

Og det gælder over hele 10 uger. Hvilket er lang tid at spare så mange penge, når det kommer til avisabonnementer. Du kan kigge nærmere på dette Berlingske tilbud ved at klikke på “læs mere” i toppen af denne artikel.


Berlingske Abonnement Priser

Berlingske Abonnement PriserPris / Måned
Digital189 kr.
Digital + Lørdag199 kr.
Digital + Lørdag/Fredag249 kr.
Digital + Hele ugen599 kr.

Her ser du en oversigt over de normale priser hos Berlingske. Det er altså langt over tilbuddet du finder i denne artikel. Dog er det ikke et synderlig dyrt abonnement, taget andre aviser i betragtning.

Du kan købe den digitale avis for kun 6.7 kroner per avis. Det er altså et rigtig billigt avisabonnement, så hvis du ønsker at forsætte dit abonnement efterfølgende skal du altså ikke af med en båndegård.

Skulle du være mere interesseret i at modtage den fysiske avis hele ugen er det naturligvis også en mulighed. Her skal du af med 599 kroner om måneden. Hvis man regner ud at der er 28 dage på 4 uger, bliver det til 21,4 kroner per avis.

Det er en rigtig stor avis, for kun 21,4 kroner. Også langt under løssalgsprisen. Hvis du vil lære mere om hvad danske aviser koster, så kan du klikke her. Jeg har nemlig skrevet en artikel med alle priserne.


Berlingske Studierabat

berlingske studierabat
berlingske studierabat

Berlingske har en studierabat, som ikke er begrænset til studerende. Det er altså en ungdomsrabat, som kan modtages af alle under 30 år. Det er teknisk set ikke en studierabat, men det fungerer på samme måde.


Berlingske Studierabat priser

Berlingske StudierabatPris / Måned
Digital49,5 kr.
Digital Plus94,5 kr.
Digital + Lørdag99,5 kr.

Som du kan se er der altså rigtig mange penge at spare som studerende. Så længe du er under 30 år, kan du modtage avisen til under halvdelen af den oprindelige pris. Dog er tilbuddet du finder i toppen af artikel stadig bedre.

Her sparer du nemlig hele 58%, men hvis du ønsker at forsætte dit Berlingske abonnement efterfølgende kan du gøre det med studierabat. Og en særlig god rabat faktisk.


Berlingske Ungdomsrabat

Flere aviser har en ungdomsrabat, og det samme gælder Berlingske. For at modtage en ungdomsrabat skal man blot opfylde to kriterier. Du skal være udeboende, og under 30 år.

Tilbuddet er altså ikke aktuelt hvis du for eksempel er 18, og stadig bor hjemme. Du opfylder alderen, men det er også nødvendigt at være udeboende.

Berlingske Ungdomsrabat

Berlingske Ungdomsrabat Pris / Måned
Digital49,5 kr.
Digital Plus94,5 kr.
Digital + Lørdag99,5 kr.

Priserne er de samme for Berlingske studierabat, da det er det samme tilbud. Du kan læse mere om dem her, eller tage et kig på tilbuddet i toppen af artiklen. Jeg anbefaler at du anvender tilbuddet i toppen da det giver den bedste besparelse.

Dog kan du drage nytte af din ungdomsrabat, efter dit tilbud ophører.


Hvem Kan Bruge Tilbuddet

Der er naturligvis altid en hvis begrænsning på denne slags tilbud. Aviser som Berlingske, og andre, kan jo ikke have at deres nuværende kunder konstant stopper og starter et avisabonnement for at opnå besparelser.

Derfor må du ikke være en eksisterende kunde, når du bruger dette tilbud. Derudover må du heller ikke have haft et abonnement indenfor 6-12 måneder. Dog er det essentielt den eneste hage ved tilbuddet.

Og hvis du allerede har et abonnement, ville du næppe være på denne side. Du kan derfor frit gå ind og bruge dit tilbud allerede idag. Det koster kun 19 kroner, de første 10 uger, så du har rigelig tid til at beslutte dig om hvorvidt du er tilfreds.

Hvis du ikke ønsker at forsætte dit abonnement kan du naturligvis bare stoppe det.


Er Berlingske Tilbud Bindende

Berlingske betales på abonnement, som alle aviser, men er ikke bindnede. Du kan stoppe dit abonnement når du vil, og skal derfor ikke bekymre dig. Det er naturligvis vigtigt at du opsiger et abonnement på den rigtige måde.

Mange tror eksempelvis at det er tilstrækkeligt at stoppe betalingen. Hvis du altså betaler på girokort. Du skal kontakte firmaet for at stoppe et sådan abonnement, ligesom lignende abonnementservices.

Heldigvis har jeg skrevet en artikel om hvordan man opsiger et avisabonnement, på den helt rigtige måde, og hvad man skal være opmærksom på. Men bare rolig, ønsker du at stoppe dit Berlingske abonnement, er det hverken tidskrævende, eller besværligt.


Om Berlingske Avisen

Her får du svar på nogle småspørgsmål du måtte have om Berlingske. Hvis du har flere spørgsmål kan du efterlade en kommentar i feltet længere nede.

Berlingske Tidende Podcast

Du vidste måske ikke dette, men Berlingske har faktisk en podcast. Det er altid lækkert når ens avis har en podcast. Det betyder nemlig at man kan lytte til nyheder, og opinion, også på farten.

Du kan læse mere om deres podcasts, på denne side. Eller i stedet gå til denne artikel jeg har skrevet om Danske aviser med lydavis.

Er Berlingske Rød Eller Blå

Berlingske er en borgerlig avis, hvilket betyder den er blå. Den er uafhængig, så dine nyheder er naturligvis så upartisk som muligt. Men, som med alle aviser, er de normalvis enten blå eller røde. Og Berlingske er et eksempel på en sand blå avis.

Skriv en kommentar