Avis Priser > Komplet Oversigt Over Danske Avis Abonnementer

Her kan du se det fulde overblik over danske avis priser. Det kan være svært at navigere rundt i danske avis priser, med alle de mange løsninger.

Næsten alle aviser har tilbud, og måder hvorpå du kan spare penge. Enten billige prøveperioder, eller rabat på årsbetaling. Heldigvis kan du finde et fuldt overblik i denne artikel.

Priserne i denne artikel er opgjort i per måned, hvis det er muligt at købe avisen på en måned basis, hvilket de fleste er. Du kan finde prisen på avisen, men også aktuelle tilbud og gratis prøveperioder, avisen måtte have.


Politiken Priser

Politiken AbonnementPris / Måned
Politiken Digital299 kr.
Politiken Weekend449 kr.
Politiken Hver Dag599 kr.

Politiken er en af de største danske aviser og kan derfor tilbyde en lang række fordele for deres kunder.

Allerede med det digitale får du rabat på en række arrangementer og produkter på deres shop. Derudover har du adgang til eksklusive podcast, hvilket betyder du kan høre avisen når du ikke har mulighed for at læse den.

Så du kan nyde godt af massere fordele, samt E-avisen, med dette abonnement.

Med Weekend får du avisen leveret fra fredag til søndag, samt adgang til alle artiklerne på deres hjemmeside, men ikke E-avisen. Men hvis du vælger avisen hver dag får du avisen leveret dagligt, samt adgang til alt digitalt indhold.

Du kan læse mere om Politikens abonnement priser, samt fordele på deres hjemmeside, som du kan se her.


Berlingske Priser

Berlingske AbonnementPris / Måned
Berlingske Digital199 kr.
Berlingske Lørdag199 kr.
Berlingske Fredag – Lørdag249 kr.
Berlingske Lørdag – Søndag349 kr.
Berlingske Hele Ugen599 kr.

Med et abonnement hos Berlingske har du en del muligheder. Du kan vælge digitalt eller fysisk, men også stor frihed over dagene. Altså dagene hvorpå din fysiske avis bliver leveret. Det er naturligvis en fordel, hvis du ikke har tiden til at læse aviser alle dage.

Derudover skal det også siges at alle avisabonnementer med den fysiske avis, automatisk inkluderer E-avisen.

Skulle du synes at avisen er lidt pebret, er der flere muligheder for rabat. Du kan læse denne artikel om Berlingske tilbud, eller besøge deres hjemmeside for mere information om rabat på årlige betalinger.


Weekendavisen Priser

Weekendavisen AbonnementPris / Måned
Weekendavisen Digital149 kr.
Weekendavisen Avis + Digital249 kr.

Du tænker måske at Weekendavisen virker en smule billig taget de andre i betragtning. Der må jeg minde dig om at weekendavisen kun leveres i weekenden, ligemeget hvilket abonnement du vægler.

Dog skal det understreges at du får meget mere end bare avisen. Hvis du køber Weekendavisen som fysik får du også E-avisen med gratis. Derudover tilbyder avisen også noget som få andre gør, nemlig lydoptagelser af avisen.

De laver altså en slags avis podcast, som du kan lytte til hvorend du er, såfremt du har en af de her to abonnementer. Det er utroligt praktisk, hvis man bruger lang tid i bilen, eller lignende aktiviteter. Du kan læse mere om Weekendavisen her.


BT Priser

BT AbonnementPris / Måned
BT E-avis189 kr.
BT Lørdag – Søndag299 kr.
BT Hele ugen499 kr.

Med BT kan du altså få nogle relativt billige avis priser. For kun 499 kr. får du avisen leveret hele ugen, samt en gratis E-avis. Også hvis du køber abonnementet Lørdag – Søndag modtager du en E-avis hele ugen.

Lige nu ser det ikke ud til at BT har nogen særlige avis tilbud. Dog et abonnement langt billigere end hvad du skulle betale i en kiosk eller butik.

Du kan læse mere om et abonnement på BT på deres hjemmeside.


Børsen Priser

Børsen AbonnementPris / Måned
Digital469 kr.
Digital + Fredag489 kr.
Mandag – Fredag499 kr.

Børsens digitale abonnement virker måske dyrere end andre avis priser, men det er der en god grund til. Hos Børsen får du nemlig ualmindeligt mange ekstra digitale produkter.

Disse produkter inkluderer Børsen Play, Kurser i realtid, Aktiescreener, og en masse andre fordele. Avisen tilbyder langt mere end bare en avis, derved er den også lidt dyrere om måneden.

Hvis du ønsker at prøve Børsen har de lige nu et fantastisk tilbud. Du kan få den første måned for kun 10 kr., som indeholder mange fordele. Så hvis du er interesseret i at prøve Børsen kan du klikke her, og se deres tilbud.

Efter din første måned ophører bliver du opkrævet 499 kr., hvis du ikke stopper dit abonnement indenfor den måned.

Hvis du i stedet gerne vil læse mere om deres abonnementer kan det gøres på denne side om deres produkter.


Information Priser

Information AbonnementPris / Måned
Digital210 kr.
Digital + Weekend315 kr.
Fuldt Abonnement440 kr.

Med det digitale får du E-avisen mandag til lørdag, samt fri adgang til alle artiklerne på hjemmesiden. Derudover får du allerede på dette abonnement til Information avisens medlemsfordele. Du kan læse mere om fordelene her.

Hvis du ønsker at modtage din avis i papir form kan du også vælge det. Enten i weekenden eller alle ugens dage. I disse abonnementer har du også adgang til E-avisen, samt reklamefrit information.dk.

Hvis du vil vide mere om tilbud på Information abonnement, klik her. Lige nu kan du få 30 gratis aviser.


Kristeligt Dagblad Priser

Kristeligt Dagblad AbonnementPris / Måned
Digital270 kr.
Digital + Weekend359 kr.
Fuldt Abonnement469 kr.

Her kan du vælge mellem 2 fysiske abonnementer, og den digitale. Du kan vælge at modtage avisen i weekenden, eller hele ugen. Udover din papiravis får man også E-avisen med gratis, hele ugen.

Dette er avis priser for et abonnement, men hvis du er ny kunde får du den første måned helt gratis. Læs mere om hvordan du kan få din første måned gratis, i denne artikel om Kristeligt Dagblad.

Noter at du kun kan få en gratis måned hvis du ikke har udnyttet tilbuddet førhen.

Udover papiravisen og E-avisen får du også adgang til alle artiklerne på Kristeligt-Dagblad.dk.


Jyllands-Posten Priser

Jyllands-Posten AbonnementPris / Måned
Digital269 kr.
Digital + Weekend339 kr.
Hele Ugen469 kr.

Med det digitale Jyllands-Posten abonnement får du adgang til E-avisen hele ugen, samt alle artiklerne på deres hjemmeside. Mange af artiklerne er tilgængelige uden abonnement, men du får adgang til de eksklusive, som er mere omfattende.

Med både “Weekend” og “Hele Ugen” får du også E-avisen med gratis. Derudover kan du vælge at modtage avisen i enten weekenden eller alle dage.

Disse priser er de normale avis priser, men du kan få den første måned med store rabatter. Faktisk kan du få den første måned for helt ned til 99 kr. Se din rabat på Jyllands-Posten her.


Ekstra Bladet Priser

Ekstra Bladet AbonnementPris / Kvartal
Digital49 kr.
Fredag260 kr.
Lørdag – Søndag598 kr.
Hele Ugen1.724 kr.

Venligst bemærk at disse priser er per kvartal, som du kan se i tabellen. Så deres abonnement priser er altså ikke dyrere end de andre. De er faktisk billigere end de fleste.

Med et abonnement på aviser hos Ekstra Bladet har du nogle fordele. Du får avisen levere til hoveddøren på de valgte dage, og tipsbladet hver fredag. Derudover kan du også læse E-avisen på de valgte dage. Dog kun på de valgte dage.

Med den digitale løsning får man ikke E-avisen, men istedet adgang til alle +artiklerne på Ekstra Bladet. Dog får man også adgang til TV-magasiner, dokumentarfilm og 2. division fodbold.

Du kan læse mere om Ekstra Bladet avis priserne her, samt de mange fordele som avisen tilbyder.


Noter: Priserne i denne artikel er fundet på avisernes hjemmesider i 2019. Priserne kan ændre sig i fremtiden, men dette er prisen på nuværende tidspunkt. Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du skulle finde en ændring.

Skriv en kommentar